Sektionschef til Lean Agile Center of Excellence

Kan du skabe tydelige rammer, der danner grundlag for kompetenceudvikling og sikrer medarbejdernes relevans i ART’er på tværs af vores koncern? Vil du bidrage til en gennemgribende agil transformation og levere løsninger til gavn for samfundet? Så er du den sektionschef, vi søger i ATP – et af de suverænt største tandhjul i velfærdsdanmark.

Har du ledererfaring, ressourceoverblik og sans for at udvikle og udfordre dygtige medarbejdere? 
Lean Agile Center of Excellence (LACE) er en nyetableret del af ATP’s center for metodeudvikling og eksekvering. Ca. 60 specialister i den del af ATP, som vi i daglig tale kalder PACE (Project and Agile Center of Excellence).

PACE er en tværgående supportfunktion for hele ATP Koncernen, og her er vi på udkig efter en sektionschef, der vil lede et hold af i alt ca. 20 dygtige medarbejdere, der typisk har deres daglige gang ude i ATP’s ART’er.

Som sektionschef får du ansvaret for:

 • et løbende match af Scrum Masters og deres agile teams eller ART’er
 • at dine medarbejdere har de kompetencer, som ATP har brug for
 • medarbejdertrivsel og en høj intern kundetilfredshed.

Kan du sætte retning?
Vi leder efter dig, der:

 • har solid erfaring med ledelse af dygtige medarbejdere og gerne med omlægning til agil udvikling
 • har et naturligt fokus på gode relationer og høj kvalitet i leverancerne
 • drives af at være en nærværende leder, som gennem dine medarbejdere skaber synlige resultater og engagement.

Derudover er du den, der:

 • formår at rykke dine medarbejdere til det næste niveau
 • kan planlægge og prioritere ressourcer
 • giver og modtager konstruktiv og udviklende feedback.

Du får det bedste ud af medarbejderne og giver gerne sparring i det daglige – vel vidende, at dine medarbejdere er interne konsulenter og derfor ikke arbejder på det samme kontor som dig. Sidst men ikke mindst er du den rette sektionschef, hvis du:

 • kan gå ind i en forhandling med det mål, at begge parter skal vinde
 • engagerer dig i vores ledelsesteam og motiveres af, at vi får hinanden til at vokse
 • har gode kommunikative evner.

Vil du optimere til gavn for samfundet?
Som en del af PACE indgår du i et område, hvor vi er ansvarlige for at videreudvikle og forbedre ATP’s metoder inden for udvikling og leverancer.

Vi arbejder for at forenkle udviklingsprocesser på tværs af hele butikken, så vi lever op til målsætningerne i en koncern, hvor vi bl.a. administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Administration i et sådant omfang er uundgåeligt forbundet med omkostninger, der betales med fællesskabets penge. Derfor er det hele samfundet, der sparer, når vi lykkes med at optimere.

=dig? Så send os dit CV
Hvis du er vores nye sektionschef, så send os dit CV. Vi behandler henvendelser løbende og fjerner annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen eller ATP generelt, er du velkommen til at kontakte underdirektør Hans Christian Jelstrup på tlf. 3056 5174.
 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder