Senior BI Specialists til Pensions & Investments

Vil du være med til at bygge et BI-fyrtårn, som andre virksomheder kan spejde efter? Har du solid erfaring med Python og/eller Power BI? Og vil du arbejde i en organisation, hvor der er gode faglige udviklingsmuligheder? Så er det måske dig, vi søger.

Vil du være med til at bygge vores nye BI-platform?
I Pensions & Investments (P&I) har vi et strategisk pejlemærke, der handler om at skabe en ny fælles og bæredygtig platform, som kan supportere hele pensions- og investeringsområdet i ATP.

En del af arbejdet går ud på at bygge en Business Intelligence platform som afløser for vores nuværende. Derfor søger vi to kolleger, der vil være med til at bygge platformen i en kombination af Python og Microsoft Power BI.

Som Senior BI Specialist kommer du til at:

  • bygge rapportering, der visualiserer data i vores datawarehouse på vores 950 mia. store investeringsportefølje i figurer og tabeller – alt efter om du har mest erfaring med Python eller Power BI.

  • deltage i opbygning, udvikling og vedligeholdelse af den nye Business Intelligence-platform både fra en teknisk og forretningsmæssig tilgang.

  • understøtte den datadrevne udvikling i P&I, forstå sammenhænge i data og sparre med de øvrige forretningsområder i udviklingen og driften af Business Intelligence-platformen

  • varetage Business Intelligence-området, som deltager i projekter og udviklingsopgaver.

Er du idérig og styrende?
Du har en relevant uddannelse inden for økonomi, finansiering eller IT og minimum tre års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med Power BI og/eller Python.

Som person er du god til at udvikle og omsætte nye ideer til virkelighed, og du anvender værktøjerne med en nysgerrig tilgang. Samtidig er du den, der gerne tager styringen i en stor forandring, og sammen med kolleger bidrager du til at komme i mål med opgaver.

Vil du være en del af vores IT-fællesskab?
Du bliver en del af teamet Business Information Platform i P&I. Vi er 14 medarbejdere med færdigheder inden for Datamanagement, Data Warehouse og Business Intelligence. Vi arbejder i værktøjer som fx Informatica, Oracle, SAS, Power BI og Python.

I P&I sidder vi samlet og arbejder tæt sammen med tværgående projekter, hvor alle relevante teams deltager med det gode samarbejde for øje. Hos os er det både sjovt og fagligt udfordrende at gå på arbejde, og vi ser frem til at få dig med på holdet.

P&I er en del af ATP, der er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på mere end 900 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest mandag d. 1. november. Vi afholder samtaler løbende og går efter ansættelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Director Helle Lindberg på tlf. 2024 7317/hli@atp.dk eller COO Kenneth Hallum Knudsen på tlf. 2158 9152/kkn@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder