Senior Business Analyst til Pensions & Investments

Vil du arbejde som løsningsarkitekt, drive udviklingsopgaver og fremtidssikre den operationelle platform i en af Europas største pensionskasser? Så er det dig, vi søger i Business Support i Pensions & Investments.

Forstår du forretningens behov?
I ATP’s pensions- og investeringsforretning (P&I) har vi ambitionen om at være et globalt fyrtårn inden for vores felt. Det kræver en værdikæde af høj international klasse og stiller store krav til en stærk fælles operationel platform.

I Business Support P&I arbejder vi i øjeblikket intenst med at styrke denne platform. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige og ambitiøse medarbejdere, der bl.a. vil være med til at øge digitaliseringsgraden og understøtte de investeringsprocesser, der nu og fremadrettet skal sikre danskerne et livslangt tillæg til deres folkepension.

Konkret søger vi bl.a. en Senior Business Analyst, der som central aktør i løsningsarkitekturen:

  • interesserer sig for forretningens behov og formår at gøre udviklingsprojekter til operationel virkelighed
  • er i stand til at afgrænse, strukturere, udfordre og forventningsafstemme i projektarbejdet
  • kan agere faglig sparringspartner – lokalt i Business Support og på tværs af hele P&I.

Kan du se det store billede?
Du har en kandidatgrad inden for matematik/økonomi/finansiering/tilsvarende. Derudover har du erfaring med SQL, SAS, R, Python eller lignende, der gør dig i stand til at håndtere større mængder data.

Som person er du udadvendt, opsøgende og nysgerrig. Du brænder for de tværgående opgaver, søger de langtidsholdbare løsninger og har en analytisk tilgang til at gå i dybden i projekter og udviklingsopgaver.

Du er struktureret og i stand til at koordinere, planlægge og omsætte forretningsbehov til konkret kravspecifikation. Du holder styr på deadlines, er god til at bevare overblik og har øje for organisationens samlede arkitekturmålsætning.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Til daglig indgår du i Business Support P&I og bliver en del af Business Development-teamet, der består af fire dygtige kolleger med en bred kontaktflade til hele pensions- og investeringsområdet.

I teamet bygger vi bro mellem Business Support og resten af P&I. Både når det drejer sig om den brede forretningsmæssige udvikling, og når det gælder detaljeret viden om det operationelle setup. Derudover er vi ansvarlige for projektporteføljen, ligesom vi styrer implementeringsprocessen af nye investeringer.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på over 900 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 25. oktober. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Kenneth Knudsen på 2158 9152/kkn@atp.dk eller Senior Director Helle Lindberg på 2024 7317/hli@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe