Senior Controller til ATP Ejendomme

Har du en stærk regnskabsfaglig baggrund, som du kan bruge til at sikre regnskabsprocesser og -leverancer af højeste kvalitet? Så er du måske den nye kollega, vi er på udkig efter. Til vores kontor i indre København søger vi en erfaren Senior Controller, der vil bidrage til at styrke og transformere vores regnskabsfunktion. Du bliver en del af et controllerteam på fem kolleger, der hver især er ansvarlige for en fast portefølje af ejendomme og selskaber. 

Dine opgaver bliver blandt andet: 

  • Udarbejdelse af månedsregnskaber og rapportering samt års- og halvårsregnskaber
  • Bistå i forbindelse med intern og ekstern revision
  • Ansvarlig for controlling af en fast portefølje af ejendomme og selskaber
  • Bidrage til at optimere og effektivisere vores processer og rapportering
  • Indgå i tæt samarbejde med interessenter både i ATP Ejendomme og med vores moderselskab ATP
  • Deltagelse i øvrige kontrol- og analyseopgaver

Er du en talknuser med et nysgerrigt sind?
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud, HD(R) og lignende. Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling - gerne fra ejendoms- eller revionsbranchen. Du er skarp på tal og god til at bevare overblikket, når situationer og problemstillinger bliver komplekse. Du går analytisk til opgaverne, trives med ansvar og så er du konstant nysgerrig på at udfordre status quo. Det betyder, at du er god til at øjne optimeringsmuligheder og gerne bidrager til, at optimeringerne sker. Da stillingen indebærer samarbejde på tværs af organisationen samt med interne og eksterne interessenter, skal du være god til at opbygge relationer, ligesom du skal være en holdspiller og kunne kommunikere klart og tydeligt.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?
Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. 
Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 120 specialister indenfor investering, byggeri og service. Vi er for tiden i gang med en udviklingsrejse, hvor du kan bidrage. Du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til udviklingen af ATP Ejendomme.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest den 31. juli 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Maria Hansen på tlf. 40 14 18 26.
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder