Senior Controller til ATP Ejendomme

Vil du arbejde med nogle af landets mest markante ejendomme? Er du dygtig til controlling og økonomistyring? Og har du motivationen til at lykkes og skabe resultater sammen med andre? 

Så er du måske den nye kollega, der skal være med til at styrke vores regnskabsfunktion og sikre regnskabsprocesser og -leverancer af højeste kvalitet på en spændende portefølje af ejendomme og selskaber. 

I dit nye team Økonomi vil du møde ambitiøse kolleger, der alle supplerer hinanden med forskellige fagligheder og kompetencer. Vores hverdag er drevet af udvikling og samarbejde kombineret med en god portion humor og en stor lyst til at gøre en forskel såvel fagligt som socialt.

Din hverdag kommer blandt andet til at gå med at: 

  • udarbejde månedsregnskaber og rapportering samt års- og halvårsregnskaber
  • bistå i forbindelse med intern og ekstern revision
  • være ansvarlig for controlling af en fast portefølje af ejendomme og selskaber
  • bidrage til at optimere og effektivisere vores processer og rapportering
  • indgå i tæt samarbejde med interessenter både i ATP Ejendomme og med vores moderselskab ATP
  • deltage i øvrige kontrol- og analyseopgaver.

Stortrives du med både tal og samarbejde?
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud, HD(R) eller lignende og nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling - gerne fra ejendoms- eller revisionsbranchen. Du er dygtig til tal og god til at bevare overblikket, når situationer og problemstillinger bliver komplekse. Du går analytisk til dine opgaver, trives med ansvar og så er du nysgerrig af natur og ikke bleg for at udfordre status quo. Det betyder, at du er god til at øjne optimeringsmuligheder og også gerne bidrager til, at optimeringerne sker. Organisatorisk får du en stor berøringsflade, og det er derfor vigtigt, at du er god til at opbygge relationer og trives med samarbejde på tværs af både afdelinger og fagligheder.

Vil du udvikle dit potentiale i en organisation med høje ambitioner og fokus på trivsel? 
Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Vores omgangstone er uformel, og du vil opleve en stor grad af åbenhed, integritet og sammenhold, der alle er en del af vores værdisæt.  

Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 120 specialister indenfor investering, byggeri og service. Som organisation arbejder vi målrettet på hele tiden at udvikle os selv og hinanden, og derfor bruger vi feedback som værktøj til at fremme læring, performance og trivsel på tværs.  

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig 
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig hurtigst muligt og senest den 20. maj. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Josef El Hamoumi på tlf. 21 34 54 37.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder