Senior Data Scientist til Natural Language Processing

Vil du ansættes i et team, hvor du udelukkende skal arbejde med NLP-relaterede opgaver? Så har vi drømmejobbet og muligheden for at lave løsninger med effekt på den helt store samfundsskala.

Vil du arbejde med et NLP-potentiale, som du ikke kan finde andre steder?
I ATP arbejder vi for et effektivt velfærdssystem og har ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for digitalisering og administration. Det forpligter.

I øjeblikket er vi på udkig efter en erfaren Data Scientist til vores NLP-team, der består af fire specialister, der ikke kan få nok af NLP.

I teamet har vi siden sidste år kortlagt et (kæmpe)stort NLP-potentiale på tværs af ATP og nu arbejder vi på at udvikle og implementere løsningerne.

I jobbet som Senior Data Scientist bliver det bl.a. dig, der:

  • er med til at udvikle de tekniske NLP-løsninger
  • udvikler NLP-komponenter, der også kan open-sources til gavn for den offentlige sektor
  • fortsætter med at identificere og afdække processer, der kan optimeres vha. NLP
  • arbejder med en unik opgave i en koncern, hvor NLP-udfordringerne er store og potentialet ikke fås større.

I første omgang kommer du konkret til at arbejde med et projekt i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES).

AES er et særskilt specialområde i ATP, der behandler arbejdsskadesager. Her tager vi os hvert år af mere end 50.000 sager. Og hvis vi tager NLP-brillerne på, så er det jo så 50.000 gange flere hundrede dokumenter af forskellig karakter, der skal læses, analyseres og forstås.

Vi ved, at vi kan lave NLP-løsninger inden for området. Men hvordan kan løsningen bygges smart, så den efterfølgende kan skaleres på tværs af de mange andre ordninger og ydelser, ATP administrerer? Det er dét, du skal hjælpe os med at finde ud af.

Har du styr på Python og solid erfaring med NLP?
Vi forestiller os, at du har en baggrund som softwareudvikler eller Data Scientist, men det vigtigste er, at du har:

  • en relevant kandidatgrad inden for matematik, statistik, fysik, computer science, ingeniørvidenskab eller lignende
  • lysten og evnen til at skabe resultater
  • solid erfaring med Python
  • arbejdet med software- og applikationsudvikling eks. .net, c#, JavaScript, RUST
  • tidligere erfaring med NLP og arbejdet med udvikling af NLP-løsninger og -komponenter.

Som person er du i stand til at balancere, hvornår der er behov for at være pragmatisk og vedholdende, når du møder kunderne i forretningen. Og så er du god til at finde enkle løsninger på komplekse udfordringer. 

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Vi glæder os til at byde dig velkommen i en forholdsvis ny sektion, der er præget af pionerånd og ambitionen om at indfri NLP-løsningernes store potentiale. Først og fremmest i ATP. Men også i den offentlige sektor, hvor vi med open source-komponenter kan bidrage til en vigtig udvikling i samfundet.

Du får unikke faglige udfordringer og muligheden for at sætte dit præg på vores enhed, der skal fungere som forandringsagent og inspirator for den øvrige organisation.

I ATP stiller vi høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de faglige fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at høj faglighed og engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Director Søren Christian Søndergaard Poulsensopo@atp.dk eller tlf. 9398 0821.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder