Senior Finance Business Partner (faglig lead) til Koncernøkonomi

Er du en erfaren og proaktiv analytiker? Vil du arbejde i en partnerrolle, hvor du har ansvaret for forskellige analyser og kommer tæt på de forretningsområder, du understøtter? Så er du måske den Senior Finance Business Partner, vi er på udkig efter.

Kan du tage ansvar og skabe afklaring?
I Koncernøkonomi leder vi efter en Business Partner, der kan være med til at fastlægge rammerne for økonomien i de ordninger, ATP administrerer for Arbejdsmarkedet Parter, som fx, Lønmodtagernes Garantifond, Feriekonto, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring og Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag.

Vi søger dig, der:

  • søger et stort ansvar og ejerskab i opgaveløsningen

  • ud fra en analytisk tilgang er med til at sikre et transparent og robust økonomisk beslutningsgrundlag for forretningsledelsen

  • kan tage ansvar for større analyser i et komplekst interessentlandskab – både internt i Koncernøkonomi og i samarbejdet med forskellige forretningsområder i ATP.

Er du fokuseret på totaløkonomi?
Som Senior Finance Business Partner kommer du med en kandidatgrad inden for økonomi eller lignende og har minimum 5-7 års erfaring fra en lignende stilling. Du har en metodisk og struktureret tilgang til opgaveløsningen, og har måske arbejdet i en drifts- eller forretningsanalysefunktion med stort fokus på driftsøkonomi.

En del af dine arbejdsopgaver vil være at varetage den overordnede økonomistyring (fx budgettering, controlling og økonomirapportering) for en del af de ordninger, ATP administrerer. Derudover får du ansvar for udarbejdelse af business cases, analyser og beslutningsoplæg til den øverste forretningsledelse samt ordningsbestyrelser.

I jobbet kommer du også til at varetage rollen som faglig lead for et team på 3-4 personer, der alle arbejder med ordninger, der kan relateres til arbejdsmarkedets parter. I den forbindelse er det centralt, at du som fagligt fyrtårn kan agere sparringspartner, rammesætte og fordele opgaver på tværs af teamet. Og at du går forrest, når det drejer sig om at udleve rollen som business partneren, der skaber værdi i forretningen.  

Vil du arbejde til gavn for danskere?
Du bliver en del af Koncernøkonomi – os, der både har ansvaret for den løbende økonomistyring og for udviklingen af økonomiområdet i ATP. Vores team har en væsentlig del af ansvaret for at sikre, at ATP løbende er konkurrencedygtig og omkostningseffektiv på de opgaver, der løses for eksterne opdragsgivere.

Vi byder dig velkommen i et Business Partner team med 15 dygtige kolleger. Teamet er kendetegnet ved en god, uformel og humoristisk omgangstone, og vi lover dig masser af faglig udvikling, når du er med til at præge udviklingen af økonomistyringen i en stor koncern med et komplekst interessentlandskab.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest d. 15. august.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Vibeke Borchsenius på tlf. 2935 6562.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder