Senior Legal Counsel til Koncernjura & Databeskyttelse

Vil du agere sparringspartner for ATP’s ledelse og koncernen? Har du erfaring med finansiel og evt. også offentligretlig regulering? Og vil du have et arbejde, der har afgørende betydning for det samfund, vi alle er en del af? Så er det dig, vi søger.

Kan du levere juridisk rådgivning af høj kvalitet?
Vi søger en kollega, der vil være med til at sikre, at ATP følger gældende lovgivning og samtidig har lyst til at sikre en god betjening af ATP’s øverste ledelse. Dig, der kan rådgive og sparre med forretningen, koncernledelsen og bestyrelsen, når det fx drejer sig om at udarbejde beslutningsoplæg, juridiske notater, ledelsesrapportering, politikker og retningslinjer.

Du vil blive en del af vores Governanceteam. Her lægger vi vægt på dine evner til at samarbejde, udvikle og sparre sammen med teamet om opgaverne. Vi lægger også vægt på, at du har et godt kendskab til reglerne for finansielle virksomheder og selskabsretlige forhold.

I jobbet bliver det dine arbejdsopgaver at:

  • tilrettelægge, udarbejde, koordinere og kvalitetssikre bestyrelses- og udvalgsmateriale
  • rådgive om ATP-loven/finansiel lovgivning, herunder om governance, ledelsesregler, outsourcing og aflønning
  • udvikle governance, herunder udarbejdelse af politikker og retningslinjer
  • håndtere lovovervågning, høringer og bistå ved lovarbejde
  • udarbejde koncerninterne aftaler
  • håndtere løbende ad hoc-opgaver fra ATP’s ledelse og forretningsområder i koncernen. 

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med offentlig forvaltning, har erfaring fra pensionsområdet eller har erfaring med at betjene bestyrelser.

Har du overblik, og er du detaljeorienteret? 
Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Du har et stærkt fagligt fundament og relevant erfaring fra en privat virksomhed, en offentlig myndighed eller et advokatkontor.

Du har evnerne til at håndtere komplicerede juridiske problemstillinger med en solid forretningsforståelse og en politisk sans.

Derudover er du:

  • proaktivt og løsningsorienteret i din tilgang til opgaverne, og du trives i en hverdag med mange opgaver
  • struktureret og god til at skabe overblik uden at miste blikket for detaljerne
  • god til at samarbejde på tværs
  • serviceminded, og du sætter en ære i at skabe værdi for forretningen.

Vil du arbejde til gavn for samfundet? 
I Koncernjura & Databeskyttelse er vi ATP’s interne juridiske rådgivere og sparringspartnere på tværs af koncernen. Vi sidder primært med tværgående jura fx finansiel regulering, selskabsret, offentlig ret, GDPR og governance og har mange afvekslende opgaver. Vi har en stor berøringsflade i koncernen, hvor vi blandt andet arbejder sammen med forretningen for at realisere strategien og de mål, der sættes – inden for lovens rammer.

Du bliver en del af et team med fire jurister og en koordinator, der tilsammen besidder mange års erfaring fra den finansielle og offentlige sektor samt advokatbranchen.

Hos os får du mulighed for indflydelse, når der er bud efter vores viden og hjælp til at fortolke juraen ved en given problemstilling. Du arbejder tæt med kolleger fra andre afdelinger i ATP – og så navigerer du op mod ATP’s ledelse og bestyrelse.

Som en del af vores centrale juridiske enhed, er du en del af ATP’s juridiske fundament. Et afgørende fundament, der både har stor betydning for vores kollegers arbejde og for det samfund, vi er en del af.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

På siden her kan du læse mere om at være jurist i ATP. 

=dig? Så send os dit CV
Send en kort motiveret ansøgning og dit CV senest mandag den 5. december.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Juridisk Chef Mona Frandsen på tlf. 4820 4709 eller mail mlf@atp.dk eller Senior Legal Counsel Lone Knudsen på telefon 2928 9045 eller lku@atp.dk.

 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder