Senior Microsoft 365 Arkitekt og Udvikler til ATP Ejendomme

Kan du skabe arkitekturen, der bygger bro mellem IT og forretning? Er du udviklingsorienteret? Og mestrer du Microsoft 365-platformen - inklusive Office 365, Dynamics 365 og Power Platform - til fingerspidserne? Så er du måske den kollega, som vi står og mangler.

Som Microsoft 365 Arkitekt og Udvikler skal du stå i spidsen for både udvikling og drift af vores Microsoft 365-platform og Microsoft Azure i tæt samarbejde med kollegerne i dit team. Du kommer til at have ansvaret for såvel arkitektur, udvikling og support både i og uden for afdelingen. Stillingen indebærer derfor undervisning og workshops, hvor du deler ud af din ekspertise og lærer fra dig om platformens mange funktioner og muligheder.

Om dine nye opgaver
I din nye stilling er der rig mulighed for udvikling. Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • understøtte brobygning mellem teknik og bruger
  • administrere og implementere Dynamics 365 CRM, Finans og Drift
  • være udviklings ansvarlig for 365 platformen
  • administrere og implementere Dynamics 365 CRM, Finans og Drift
  • designe, udvikle og implementere løsninger ved hjælp af Power Platform, herunder Power BI, Power Apps, og Power Automate.


Brænder du for at binde løsninger sammen på tværs af forretningen?
Du har dokumenteret erfaring med design, udvikling og implementering af Microsoft 365-løsninger med dyb forståelse af Office 365, Dynamics 365 CRM, Finans & Drift, Power Platform (Power BI, Power Apps, Power Automate) og relaterede teknologier. Har du certificeringer som Microsoft Certified: Enterprise Administrator Expert, Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator, Dynamics 365-certificeringer eller Power Platform-certificeringer, er det en fordel. 

Du forstår at binde løsninger sammen på tværs af forretningen, skabe overblikket i form af dokumentation, og du bidrager gerne aktivt, når vi skal sætte retningen for den strategiske udvikling af vores Microsoft 365 platform. Som person er du selvkørende, og du evner at tænke løsningsorienteret og bevare overblikket, når det til tider går stærkt, og der er mange opgaver, der kræver din opmærksomhed. Desuden er du en dygtig kommunikatør, der forstår at formidle og samarbejde på tværs af afdelinger og fagligheder. 

Du er en vigtig del af vores virke som ansvarlig ejendomsejer 
Organisatorisk bliver du en del af vores IT-afdeling, som består af en IT-chef, en IT-supporter, en senior M365 udvikler og en junior M365 udvikler.

Gennem de seneste år har ATP Ejendomme gennemgået en organisatorisk og kommerciel transformation, som vi stadig er i gang med. Hos os får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. Toppræstationer kræver et godt arbejdsmiljø. Derfor lægger vi stor vægt på trivsel, livsbalance og dygtig ledelse.  

Vil du gerne vide mere om os?
Læs ATP Ejendommes årsrapport for 2022 og bliv klogere på vores ejendomme, kunder og medarbejdere.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest den 29. september 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT & Cyber Security Nicolai Ek Thiemann på tlf. 20 14 36 59.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP Ejendomme frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder