Senior Microsoft infrastruktur Arkitekt

Kan du skabe arkitekturen, der bygger bro mellem IT og forretning? Er du udviklingsorienteret? Og mestrer du Microsoft Azure-platformen, Endpoint security og Purview Platform - til fingerspidserne? Så er du måske den kollega, som vi står og mangler.

Som Senior Microsoft infrastruktur Arkitekt skal du stå i spidsen for både drift af vores Microsoft Azure-platform i tæt samarbejde med kollegerne i dit team. Du kommer til at have ansvaret for såvel administration som support både i og uden for afdelingen. Stillingen indebærer derfor undervisning og workshops, hvor du deler ud af din ekspertise og lærer fra dig om platformens mange funktioner og muligheder.

Om dine nye opgaver
I din nye stilling er der rig mulighed for udvikling. Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • Udvikle, designe og implementere avancerede infrastrukturløsninger baseret på Microsoft-teknologier
  • Sikre en dyb integration mellem Microsofts teknologiplatforme og organisationens netværksinfrastruktur
  • Lede og designe implementeringen af moderne arbejdspladsløsninger 
  • Samarbejde tæt med forretningen for at forstå virksomhedens behov og mål og udarbejde strategiske løsninger, der adresserer både infrastruktur, netværk og moderne arbejdspladsinitiativer
  • Sikre, at alle løsninger, inklusive netværks- og moderne arbejdspladskomponenter, overholder virksomhedens sikkerhedsstandarder og -politikker.

Brænder du for at binde løsninger sammen på tværs af forretningen?
Du har dokumenteret erfaring med design, udvikling og implementering af Microsoft Azure-løsninger med dyb forståelse af Endpoint security, Netværk, Serverdrift, VPN, VmWare  og relaterede teknologier. Har du certificeringer som Microsoft Certified: Enterprise Administrator Expert, Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator, er det en fordel. 

Du forstår at binde løsninger sammen på tværs af forretningen, skabe overblikket i form af dokumentation, og du bidrager gerne aktivt, når vi skal sætte retningen for den strategiske udvikling af vores Microsoft Azure platform. Som person er du selvkørende, og du evner at tænke løsningsorienteret og bevare overblikket, når det til tider går stærkt, og der er mange opgaver, der kræver din opmærksomhed. Desuden er du en dygtig kommunikatør, der forstår at formidle og samarbejde på tværs af afdelinger og fagligheder. 

Du er en vigtig del af vores virke som ansvarlig ejendomsejer 
Organisatorisk bliver du en del af vores IT-afdeling, som består af en IT-chef, en IT-supporter, en senior M365 udvikler og en junior M365 udvikler.

Gennem de seneste år har ATP Ejendomme gennemgået en organisatorisk og kommerciel transformation, som vi stadig er i gang med. Hos os får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. Toppræstationer kræver et godt arbejdsmiljø. Derfor lægger vi stor vægt på trivsel, livsbalance og dygtig ledelse.  

Vil du gerne vide mere om os?
Læs ATP Ejendommes årsrapport for 2022 og bliv klogere på vores ejendomme, kunder og medarbejdere.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest den 29. september 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT & Cyber Security Nicolai Ek Thiemann på tlf. 20 14 36 59.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP Ejendomme frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder