Senior Operations Officer til Pensions & Investments

Vil du beskæftige dig med flere forskellige discipliner inden for et bredt investeringsunivers? Har du styr på settlement, cash management eller proces? Så er du måske den kollega, vi leder efter i Team Settlement & Collateral - en del af investeringsområdet i ATP’s Pensions & Investeringsforretning.

Kan du løfte opgaver på tværs af investeringsområdet?
I ATP forvalter vi en formue på over 900 milliarder kroner og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer. Det gør vi med stor faglighed og i et tæt samarbejde med vores mange dygtige kolleger.

Vi er på udkig efter dig, der gerne vil have en international berøringsflade og kan tage ansvar for og bidrage til vores opgaver, fx:

  • settlement af handler i aktier, obligationer, FX og derivater i tæt samarbejde med investeringsområdet og internationale samarbejdspartnere

  • cash management, herunder daglig afstemning og klarmelding af likviditet til investeringsteams

  • håndtering af porteføljen med hensyn til afstemning af positioner, udbytte, corporate actions, margin og lignende.

Udover dine driftsopgaver bidrager du løbende til at udvikle, optimere og automatisere processer, ligesom du bliver en del af forskellige udviklingsprojekter inden for teamets ansvarsområde. Hvis du har meget erfaring med SWIFT og/eller procesoptimering, kan det komme til at fylde mere af din hverdag.

Trives du med deadlines og komplekse processer?
Du er uddannet inden for finansiering/økonomi og har minimum tre års erfaring med håndtering af traditionelle værdipapirer og afledte finansielle instrumenter. Derudover har du:

  • forståelse for komplekse processer og transaktions flows i tilknytning til formueforvaltning

  • et generelt kendskab til derivater

  • godt styr på Simorp Dimension, SWIFT og tekniske integrationer omkring Dimension (en fordel, ikke et krav)

  • engelskkundskaber på forhandlingsniveau.

Som person er du grundig og struktureret. Du tager selvstændigt ansvar for dit område og kan drive en opgave fra start til slut. Du vil opleve skarpe deadlines, der skal overholdes – og du er derfor den, der kan sikre at udeståender forfølges. Du har det godt med at have mange samarbejdsflader, hvor du i samarbejde med andre kan løse og drive effektiviseringsopgaver.

Vil du arbejde i en af Europas største pensionskasser?
Du vil indgå i teamet Settlement & Collateral, hvor vi er syv medarbejdere. Vi har et todelt ansvarsområde. Settlement-delen er ansvarlig for den daglige afvikling og håndtering af værdipapirhandler, FX, derivat handler og Cash Management – og Collateral-delen er ansvarlig for den daglige håndtering af Collateral og Clearing.

Teamet er en del af Business Support, som består af ca. 50 medarbejdere fordelt på syv teams tæt tilknyttet vores Investeringsteams.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest mandag d. 20. september. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Settlement & Collateral Jan Drewes, på tlf. jad@atp.dk eller 5120 8964.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 38-39 med henblik på ansættelse 1. november 2021.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder