Senior Risk Analysts til Pensions & Investments

Vil du være med til at forankre ATP’s nye pool funds model og spille en central rolle i brugen og validering af data? Kan du håndtere store datamængder? Og har du gode analytiske evner? Så er du måske en af de Senior risikoanalytikere, vi søger til NAV Validation & Reporting.

Kan du gennemskue forretningsmodellen og forstå de operationelle sammenhænge?
NAV Validation & Reporting er en del af Risk og har ansvaret for at forankre ATP’s nye pool funds model, hvor ATP’s komplekse portefølje opsplittes i flere pool funds og får en ny ejerstruktur.

Viden om instrumenttyperne i porteføljen samt forståelse for både de forretningsmæssige og operationelle sammenhænge bliver centrale i det daglige arbejde med NAV-processen – men også i valideringen af data og som grundlag for en troværdig rapportering. Konkret er vi derfor på udkig efter dig, der kan løse opgaver, der drejer sig om at:

  • udføre en ikke kommerciel NAV-proces på ATP’s pool funds med fokus på at kunne forstå det komplekse setup i sin helhed
  • kvalitetssikre og validere data omkring afkast, risiko, investeringsrammer mm. samt sikre konsistent brug af data i rapportering
  • sikre udvikling og vedligeholdelse af automatiske kontroller samt optimere data og processer.

Får du tingene til at ske?
Som vores nye Senior Risk Analyst kommer du med en relevant kandidatuddannelse inden for matematik, økonomi, finansiering eller tilsvarende, og så har du solid erfaring fra en lignende stilling.

Du har gode kompetencer inden for SQL, R, Python eller lignende, der gør dig i stand til at håndtere større mængder data. Du har erfaring med Simcorp Dimension, og hvis du også kan sætte kryds ved at have arbejdet med modulerne, der bruges til NAV-beregning, er det en fordel. Derudover har du kendskab til forskellige investeringsinstrumenttyper – herunder beregning af afkast og risiko for dem.

Som person er du analytisk, talstærk og udviklingsorienteret. Du har masser af drive, lyst til at forstå og en ”hands-on” tilgang.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
Du kommer til at blive en del af vores nyopstartede team ”NAV Validation & Reporting” i afdelingen Risk. Vi er en del af ATP’s Pensions & Investments, som du kan læse mere om her.

I teamet har vi ansvaret for NAV-processen, den tilhørende validering af data samt rapportering. De vigtigste opgaver i vores team er at sikre en smidig NAV-proces og en tværgående konsistent brug af validerede data. I teamet har vi en bred berøringsflade, og du og dine kolleger i teamet vil komme til at sparre, udfordre og interagere på flere niveauer i organisationen. I stillingen vil du derfor være med til at præge udviklingen og din egen rolle i teamet.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på over 850 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Helle Lindberg på tlf. 2024 7317 eller mail hli@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder