Senior Tax Business Partner til ATP

Vil du sikre, at der betales den rigtige skat i ATP’s investeringer? Har du erfaring med skatteområdet? Og kunne du tænke dig at være med til at sætte standarden for fremtidens ’ansvarlige skat’ hos Danmarks største grønne investor? Så er det dig, vi søger til ATP’s Pensions & Investments.

Kan du gennemføre due diligence og udvikle på politikker?
I Pensions and Investments er vi på udkig efter en Senior Tax Business Partner, der er dygtig på skatteområdet, især inden for internationale skatteforhold, og som er klædt på til at begå sig i det univers, ATP som global investor opererer i.

Et skatteunivers, hvor det bliver dig, der:

  • gennemfører skattemæssig due diligence i forbindelse med nye investeringer og overvåger skatteforhold i eksisterende investeringer
  • implementerer og videreudvikler ATP’s skattepolitik
  • arbejder med ansvarlig skat i ATP’s investeringer
  • fungerer som intern rådgiver i forbindelse med ATP’s compliance-opgaver på skatteområdet
  • håndterer tilbagesøgning af kildeskatter og udenlandske skatteforhold i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og rådgivere.

Har du erfaring med internationale skatteforhold?
Du er uddannet cand.jur, cand.merc.jur, cand.merc.aud eller tilsvarende og har solid erfaring inden for skatteområdet.

Derudover har du:

  • en høj faglighed og bred viden på tværs af skatteområdet
  • erfaring med internationale skatteforhold
  • interesse for M&A-transaktioner
  • indsigt i ansvarlighedsagendaen på skatteområdet.

Hvis du har erfaring med PAL-skat, er det et plus, men det er ikke et krav.

Du analyserer dig frem til en løsning ved kvalitetsbevidst at undersøge, vurdere og beregne fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Du er struktureret, koordinerende, og så sikrer du, at vi får fulgt op og når i mål.

Har du interesse i at arbejde med ansvarlig skat?
Du bliver en del af et team på to – hvor du er den ene – der håndterer ATP’s skattemæssige forhold på investeringsområdet. I teamet sikrer vi, at der betales den rigtige skat i ATP’s investeringer, og at ATP’s skattepolitik overholdes. Vi deltager i due diligence på nye investeringer og opfølgningen (asset management) på eksisterende investeringer i samarbejde med investerings- og risikomedarbejderne.

Derudover agerer vi i teamet faglig sparringspartner for ATP’s datterselskaber og koncernøkonomiafdeling, der står for udarbejdelse af selvangivelser, momsindberetninger mv. I teamet har vi derfor en bred kontaktflade både internt og eksternt. Som følge af teamets størrelse, får du en bred indsigt i hele ATP’s investeringsportefølje samt indsigt i en bred vifte af problemstillinger på skatteområdet.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

ATP Livslang Pension er en kollektiv ordning med mere end 5 mio. medlemmer og en pensionsformue på mere end 900 mia. kr. Vores opgave er at sikre gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, kommer fra ATP Koncernen. Sammenlagt udbetaler vi ca. 300 mia. kr. om året til 2,4 mio. borgere på vegne af staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest torsdag d. 1. september 2022.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Tax Astrid Cederholm Schaadt på tlf. 2552 9546 eller mail asce@atp.dk.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder