Seniorkonsulent til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Er du typen, der får tingene til at ske? Kan du indsamle, strukturere og formidle kompliceret viden? Så er det dig, vi søger i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Tænker du på tværs?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er vores vigtigste opgave at træffe uafhængige og korrekte afgørelser efter arbejdsskadesikringsloven. I øjeblikket er vi på udkig efter en ny kollega, der kan arbejde på tværs af AES’ to hovedområder, Forretningsudvikling og Kundecenter, og have et tæt samarbejde med vores to underdirektører.

Du er indstillet på at lære AES’ områder at kende for at kunne samle og udarbejde materiale til vores kundecenterdirektør og udviklingsdirektør. Og så bliver det dig, der bl.a. står for:  

  • underdirektørernes bidrag til bestyrelsessager
  • udarbejdelse af internt og eksternt præsentationsmateriale, notater og indstillinger
  • styring af opgaver, der går på tværs af vores drifts- og udviklingsspor
  • ledelses – og koncernrapportering, fx opsamling GDPR og anden compliance
  • deltagelse i ledelsesmøder i Forretningsudvikling og Kundecenter.

Er du struktureret?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund på kandidatniveau og flere års erfaring fra en politisk ledet organisation eller tilsvarende.

Dine faglige kompetencer spænder vidt, og du kan betegnes som generalist. Du har gode formidlingsevner – både mundtligt og på skrift – og så har du stærke relationelle kompetencer, der gør dig i stand til at skabe følgeskab på tværs af organisationen. Du formår at indsamle den nødvendige information og at kommunikere kompliceret viden på en enkel og overskuelig måde.

Som person er du den strukturerede type, som koordinerer, planlægger og skaber systemer. Derudover er du den styrende og gennemførende kraft, som sørger for, at deadlines overholdes, og at der bliver fulgt op.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Vi tilbyder en hverdag i en stor driftsorganisation, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og får en stor berøringsflade på tværs af organisationens to hovedområder.

I Kundecenteret behandler vi hvert år ca. 50.000 arbejdsskadesager, hvor mennesker er kommet til skade eller er blevet syge på arbejdet. Det er juridisk komplicerede afgørelser, hvor vi sikrer et højt fagligt niveau og har fokus på driftsstyring.

I Forretningsudvikling understøtter og udvikler vi Kundecenteret. Vi arbejder i en agil organisering med bl.a. udvikling og dokumentation af processer og IT-systemer. Vi udfører analyser og rapportering til både intern og ekstern brug.

AES er en del af ATP, der er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

Vi møder dig med en forventning om at tage ansvar, udfordre og udvikle dig selv og de faglige fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at høj faglighed og engagerede medarbejdere er afgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 3. januar 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 1-3. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Eva Friis Sunesen på tlf. 5166 1145, kundecenterdirektør Lisbet Dyerberg på tlf. 2215 3297 eller udviklingsdirektør Søren Ahrensberg på tlf. 2880 0185.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe