Serviceassistenter til den daglige rengøring på ATP’s kontor i Vordingborg

Har du praktisk erfaring med kontorrengøring? Er du imødekommende og mødestabil? Og er du interesseret i et fuldtids- eller deltidsjob, hvor din faste arbejdstid ligger inden for tidsrummet 5-18 mandag til fredag? Så er det dig, vi søger til et nyt rengøringsteam i ATP med opstart i august.

Har du kendskab til effektiv rengøring? 
I ATP har vi besluttet os for at hjemtage rengøringsopgaverne på vores mange lokationer. Det er en omfattende opgave, og i den forbindelse er vi lige nu på udkig efter kvalitetsbevidst rengøringspersonale til vores nyoprettede enheder rundt omkring i landet.

I Vordingborg søger vi dig, der har stort kendskab til rengøring, og som sætter en dyd i at levere et skinnende rent stykke arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt komme til at bestå af daglig rengøring af bl.a. kontorarealerne, kantineområderne, toiletterne og motionsrummet. Her vil din daglige arbejdstid ligge fast i tidsrummet 05:00-18:00 fra mandag-fredag

Er du imødekommende og mødestabil?
Der er flere veje til jobbet som serviceassistent med fokus på rengøring. Vi forestiller os, at du har en uddannelse som serviceassistent med speciale i enten rengøringsteknik eller virksomhedsservice. Det vigtigste er dog, at du har praktisk erfaring med kontorrengøring og generelt er glad for at gøre rent. 

Derudover ser vi også gerne, at du:

  • kan læse instruktioner og manualer på dansk
  • er imødekommende og detaljeorienteret 
  • er mødestabil, da du vil komme til at gøre en daglig forskel for dine mange kolleger. 

Vil du have et job med fokus på godt kollegeskab, trivsel og sundhed?
I ATP arbejder vi til gavn for den enkelte og for samfundet. Det gør vi, når vi varetager ATP Livslang Pension og sikrer gode, stabile afkast - og gennem effektiv administration af en række velfærdsydelser som feriepenge, pension og boligstøtte. 

I Vordingborg har ATP hjemme på Kuskevej 51, som ligger 300 meter fra Vordingborg Station og tæt på både hovedlandevej og motorvej. Her er vi ca. 300 medarbejdere fordelt på 6.000 kvm, hvilket sætter store krav til den daglige rengøring og drift af faciliteterne. Og det er her, at du kommer til at spille en helt central rolle.

Du vil blive en del af et mindre team, hvor vi har fokus på godt kollegaskab og insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. Vi er meget åbne over for fx nedsat arbejdstid eller deltidsarbejde, og stillingerne vil være med en ugentlig arbejdstid på mellem 20-37 timer.  

Vi ser frem til at byde dig velkommen i ATP. 

=dig? Så send os et CV
Send os dit CV senest søndag den 26. maj. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billeder i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og starter op d. 12. august. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner Dorte Jakobsen på tlf. 40 63 10 24 eller dja@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder