Sikkerhedskoordinator til IT

Har du erfaring med IT-administration? Og vil du være med til at opretholde IT-sikkerheden i ATP? Så er du den sikkerhedskoordinator, vi søger til IT Security – en del af ATP’s IT-organisation.

Vil du holde sikkerhedsniveauet i top?
Sikkerhedsaktiviteterne i ATP har opbakning og bevågenhed helt op på bestyrelsesniveau. Som sikkerhedskoordinator bidrager du til, at IT-sikkerheden i ATP bevares og er med til at skabe nødvendige optimeringer. 

Vi er på udkig efter en sikkerhedskoordinator, der formår at drive og fastholde et højt sikkerhedsniveau, som er påkrævet i ATP. Dig, der bider dig fast og sikrer, at regler og procedurer overholdes, og dig som vil indgå i daglige driftsprocesser, kontroller og opgaver, som vi varetager i sektionen.

Konkret bliver dine opgaver at:

 • administrere tiltrædelser, rokeringer og fratrædelser af medarbejdere
 • administrere tildeling af adgange til interne og eksterne systemer
 • deltage i visitering af indkomne sager til resten af teamet
 • kommunikere med slutbrugere og følge sagerne til dørs
 • tilvejebringe løbende forenkling og effektivisering af processer
 • indgå i løbende sikkerhedsaktiviteter for at minimere sikkerhedsrisiko og højne det generelle sikkerhedsniveau.

Sætter du tingene i system?
Vi forestiller os, at du har en uddannelse med afsæt i IT-administration, eller at du på anden vis har erfaret tilsvarende kompetencer. Derudover er det en fordel, hvis du har 2-4 års erfaring fra lignende stillinger, hvilket har givet dig erfaringer indenfor:

 • brugeradministration og tildeling af adgange
 • administration af Microsoft Active Directory, Azure AD, Exchange, mf.
 • optimering og automatisering fx ved brug af PowerShell
 • generelt viden og interesse for informations- og cybersikkerhed
 • gerne kendskab til brug af Servicenow og IAM-produkter.

Som person er du vant til at tage ansvar, arbejde struktureret og udfordre nuværende processer og vejledninger, der med fordel kan gøres mere enkelt. Du har fokus på slutbrugerne og holder et højt serviceniveau i en travl hverdag.

Faglige udfordringer og fællesskab
ATP har maksimal fokus på informationssikkerhed, og derfor kommer du til at sidde i en selvstændig sikkerhedsfunktion, IT Security, der består af 12 kolleger. Vi danner basis for sikker anvendelse af IT-systemer i ATP og har ansvaret for ATP’s Identity Management brugeradministration. Vi driver sikkerhedsaktiviteter i IT og sætter retning for udvikling og implementering af tekniske sikkerhedsløsninger.

Du vil opleve en uformel tone og et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og faglige fællesskaber. Vi lover dig, at du ikke kommer til at kede dig, men til gengæld får du masser af udfordringer og ansvar, når du er med til at sikre, at vores IT-landskab har en effektiv og opdateret beskyttelse mod det konstante digitale trusselsbillede. Du vil i det daglige få en bred kontaktflade og kommer til at samarbejde på alle niveauer i ATP.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet aftales med din leder. Du kan læse mere om ATP’s IT-organisation her.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og CV senest søndag d. 7. november. Vi håber, at du kan starte hos os senest d. 3. januar. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Peter Ramsing Fischer på tlf. 2115 1175. 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder