Sitemanager til Christiansbro og ATP Ejendomme

Vil du drifte én af hovedstadens mest prestigefyldte ejendomme, og kan du sikre et højt serviceniveau for vores kunder? Til en nyoprettet stilling søger vi en serviceminded og teknisk skarp kollega, der kan sikre en stabil og effektiv drift af vores smukke og teknisk komplekse ejendomme på Christiansbro.

Som Sitemanager skaber du rammerne for et stærkt samarbejde mellem ATP Ejendomme, vores kunder og eksterne leverandører. Du kan lide at have en bred kontaktflade, forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt, og så er du udpræget serviceminded. Du har en naturlig og venlig autoritet, en positiv tilgang til samarbejdet med kunderne i ejendommene, og du mestrer at sætte struktur på hverdagen og holde hovedet koldt i pressede situationer. Du vil få gode muligheder for selv at præge stillingen, ligesom du vil blive udfordret på både personlige og tekniske kvalifikationer.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Skabe et godt driftsgrundlag og afsæt for den daglige og fremadrettede drift, herunder dokumentation, velfungerende serviceaftaler, energistyring og energioptimering
  • Monitorering og drift af ejendommens systemer og tekniske anlæg
  • Supervisere udviklingsprojekter og fremtidige lejemålsindretninger
  • Styre og følge op på driftsøkonomien på ejendommen, herunder budgetlægning
  • Deltage i statusmøder med kunder, kolleger og samarbejdspartnere.
  • I et mindre omfang gribe til værktøjet, hvis situationen kræver det

Kan du sætte både teknikken og kunden i fokus?

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som for eksempel elinstallatør eller maskinmester med håndværksmæssig baggrund samt et par års erfaring fra en lignende stilling. 
Det vil sige, at du har erfaring med ejendomsdrift og vedligehold af tekniske anlæg i store, komplekse ejendomme, og du formår at bruge din erfaring og dine samarbejdsevner til at skabe de mest optimale rammer for de personer, der hver dag går på arbejde i ejendommene. Du skal have et solidt kendskab til avanceret bygningsautomatik som for eksempel brandsikringsanlæg, CTS samt håndtering af dokumentationsmateriale og erfaring med at omsætte dette til langsigtede drifts- og vedligeholdelsesplaner. Har du kendskab til vores opgavestyringssystem DaluxFM eller tilsvarende, er dette en fordel.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?

Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 100 specialister inden for byggeri, investering og service. Vi er for tiden i gang med en transformation, hvor mange ting er i spil, derfor skal du synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til processen. Organisatorisk bliver du en del af vores driftsafdeling, der består af 38 ambitiøse og kompetente medarbejdere. Din arbejdsdag vil hovedsageligt foregå på Christiansbro.

=dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning inden den 1. november 2020. Vi forventer at afholde indledende samtaler i uge 46. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Jakob Kristjánsson på tlf. 21 34 07 86 eller på e-mail jks@atp-ejendomme.dk.

Om ejendommen

Ejendommen rummer godt og vel 65.000 m2, der fordeler sig på seks seksetagers glasbygninger placeret på en række med gavlene vendt mod Københavns Havn. De prisvindende ejendomme blev opført i perioden 1996-2000. Dengang satte den verdenskendte arkitekt, Henning Larsen, nye standarder for, hvordan man bygger innovative kontorbygninger og samtidig bevarer respekten for omgivelserne og sammenhængen med nærmiljøet. Til trods for ejendommenes mange kvadratmeter har arkitekterne skabt nogle personlige og atmosfærefyldte rammer af lækre og tidløse materialer. Ejendommene rummer i dag blandt andet kontorer, parkeringskælder og en restaurant.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe