Software Developer til Data Mining & Fraud Detection

Har du styr på Python og SQL? Og vil du udvikle løsninger og værktøjer, der gør offentlige myndigheder i stand til at gennemføre koordinerede kontroller med en lang række velfærdsydelser? Så er du den Software Developer, vi søger til Data Mining & Fraud Detection.

Vil du være med til at fremtidssikre velfærdssamfundet?
Data Mining & Fraud Detection er en del Digital Solution i ATP. Her interesserer vi os lidt mere for data end de fleste. Og særligt for, hvad data kan, når datakvaliteten er i top. Som Software Developer i Data Mining & Fraud Detection vil du derfor bidrage til at sikre en koordineret indsats ift. kontrol af fejludbetalinger og snyd med offentlige ydelser i landets største udbetalingshus.

Du får mulighed for at bringe din tekniske viden i spil, når du hjælper med at udvikle modeller og andre løsninger, der kan identificere udbetalinger, som er forbundet med højst risiko.

I jobbet kommer du til at udvikle på en Python-baseret platform, hvor der er styr på versionsstyring, review-processer, test af kode, og hvor vi tager vores modeller seriøst ved at sikre højt niveau i vores MLops. 

Mere konkret bliver det dig, der:

  • sørger for, at vores framework til udvikling af analyser og løsninger virker smart og understøtter effektive udviklingsmetoder
  • videreudvikler vores nuværende Python-baserede platform til registersamkøring
  • udvikler applikationer, api’er, pipelines, kodekvalitetstjek og andre støtteværktøjer
  • kravsætter behov og omsætter det til robuste IT-løsninger.

Kan du arbejde med data på en struktureret og analytisk måde?
Der kan være flere veje til jobbet som Software Developer hos os, men vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx ingeniør, matematiker, datalog, cand.it eller lignende. Det vigtigste er dog, at du: 

  • har interesse for at håndtere og analysere store datasæt og er helt hjemme i Python
  • har kendskab til softwareudviklingsprincipper.

Erfaring med systemer og værktøjer som fx Git, Azure DevOps, Scrum, Flask, SQLalchemy, Kubernetes, JubiterHub og Flyte er en fordel.

Som person er du struktureret, og du sætter pris på en udfordrende og varieret hverdag, hvor du får brug for dine analytiske og kommunikative evner. Du kan arbejde selvstændigt, når vi har hjulpet dig godt ombord i opgaverne, du tager ansvar for opgaveløsningen, og så vil du arbejde et sted, hvor du har mulighed for at udvikle dig inden for data science og softwareudvikling (vi søger også en data analyst lige nu, som du kan læse om her: www.atp.dk/karriere/data-analyst-til-data-mining-fraud-detection-184106.)

Vil du arbejde til gavn for det danske samfund?
I Data Mining & Fraud Detection bliver du en del af et team bestående af 30 dygtige kolleger, der har ansvaret for at udvikle løsninger og værktøjer, der gør offentlige myndigheder i stand til at gennemføre koordinerede kontroller med en lang række velfærdsydelser. 

Vi opererer blandt andet med softwareudvikling, webservices og data science, og vi har som central specialenhed fokus på at forebygge og identificere fejludbetalinger, så de hurtigst muligt korrigeres og undgås i fremtiden.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV og et par linjer om, hvorfor du er interesseret i jobbet.

Vi behandler henvendelser løbende og indkalder til samtaler fra uge 43. Vi fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat. 

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Emil Nygaard Jørgensen på tlf. 2499 8491 eller mail enj@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder