Solution Architect til Digital Solutions

Kan du rådgive forretningen? Er du drevet af at forstå udfordringer og omsætte behov til administrative IT-løsninger? Så er det dig, vi søger.

Kan du skabe løsninger, der imødekommer behov og krav?
I ATP’s team af Solution Architects er vi 18 medarbejdere med forskellige IT-baggrunde, der arbejder for at skabe forretningsværdi gennem IT-løsninger.

Lige nu er vi på udkig efter dig, der vil være med til at bygge bro mellem IT og forretningen. Dig, der kan levere solide løsninger i en koncern, hvor vi står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer og administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. 

Du kommer til at indgå i forskellige projekter og i den løbende IT-udvikling, hvor du tager ansvaret for den samlede løsning og skaber overblik fra start til slut. Det betyder bl.a., at du:

 • kan skabe og dele et overblik
 • er drevet af at forstå og formidle forretningens behov
 • afklarer, kommunikerer og dokumenterer løsningselementer
 • besvarer arkitekturmæssige spørgsmål og undersøger og beskriver integrationer og snitflader
 • formulerer krav og udarbejder/godkender løsningsflows, løsningsarkitektur og -designs
 • sikrer kvaliteten i løsningen på tværs af forretning, udvikling og test, samt mod det overordnede IT-landskab
 • støtter projektledelsen via arkitektrollen.

Skaber du overblik og forståelse?
I rollen som Solution Architect er det vigtigt, at du:

 • har en relevant kandidatuddannelse inden for IT
 • har erfaring med løsnings-/forretningsarkitektur på forretningsvendte administrative systemer
 • har erfaring med metoder og modeller, der kommunikerer og rammesætter en IT-løsning
 • har interesse og kendskab til ny teknologi og metoder inden for IT
 • behersker dansk både mundtligt og på skrift.

Som en del af vores team vil du være ansvarlig for at skabe og dele et overblik over den samlede administrative IT-løsning og kunne relatere denne til de bagvedliggende forretningsbehov.

Du skal være struktureret og god til at organisere dit arbejde, og så er det et plus, hvis det falder dig naturligt at udfordre ’plejer’ med dine idéer.

Vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads?
I ATP har vi ambitionen om at være et førende IT- og digitaliseringshus, der driver effektiv administration og investeringspraksis til gavn for det danske velfærdssamfund.

Du ansættes i Digital Solutions, hvor vi er mere end 500 IT-, digitalisering og dataspecialister.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på vores arbejdsplads, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

=dig? Så send os dit CV
Send os dit CV og en kort tekst om, hvorfor du er motiveret for at søge stillingen. Vi skal have hørt fra dig senest søndag d. 4. juni.

Vi behandler henvendelser løbende og planlægger opstart i august. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mogens Graff-Nielsen på tlf. 2960 4367 eller mail mgn@atp.dk.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder