Solution Architect til IT

Har du erfaring med at tegne løsninger, der skal fungere ude i virkeligheden? Vil du have gode rammer for at udvikle dig? Og kan du sætte dig ind i forretningens behov? Så er du måske den Solution Architect, som vi leder efter til ATP´s IT-organisation.

Kan du skabe løsninger, der imødekommer behov og krav?
I ATP’s IT-organisation er vi 20 Solution Architects med forskellige IT-baggrunde, der er lige så begejstrede for at skabe forretningsværdi gennem IT-løsninger, som du er. Vi varetager opgaver i alle størrelser, også større projekter over flere år, som f.eks. et nyt system til arbejdsskadesagsbehandling eller en ny Ferieordning med samtidighedsferie.

Lige nu er vi på udkig efter en kollega, der vil være med til at bygge bro mellem IT og forretningen og levere solide løsninger, der fungerer hver gang til gavn for danskerne.

Vi søger dig, der vil indgå i forskellige projekter og i den løbende IT-udvikling, hvor du tager ansvaret for den samlede løsning og skaber overblik fra start til slut. Det betyder bl.a., at du:

  • skaber, beskriver og deler et overblik

  • afklarer, kommunikerer og dokumenterer løsningselementer

  • besvarer arkitekturmæssige spørgsmål og undersøger og beskriver integrationer og snitflader

  • formulerer krav og udarbejder/godkender løsningsflows, løsningsarkitektur og -designs

  • støtter projektledelsen via arkitektrollen.

Har du erfaring med løsninger til administrative systemer?
Du har en relevant kandidatuddannelse inden for IT og erfaring med løsningsarkitektur på forretningsvendte systemer.

Som person er du struktureret og god til at organisere dit arbejde. Med dine ideer stiller du spørgsmål ved nuværende metoder og finder andre måder at løse opgaverne på. Du er den, der kan skitsere overblikket over systemet og dets data og kommunikere ud fra det, og det er derfor en fordel med gode metodiske og kommunikative færdigheder.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive arbejdsplads?
I ATP’s IT-organisation er vi over 300 dygtige kolleger, og du vil indgå i Solution Architect-teamet. Her har vi hver især en hverdag i forskellige udviklings- og anskaffelsesprojekter, der understøtter de forskellige ordninger og ydelsesområder, som ATP administrerer. I teamet prioriterer vi videndeling og sparrer løbende om vores arbejde.

Som vores nye kollega bliver du en del af en arbejdsplads, der i 2020-udgaven af Version2.dk's IT Company Rank vandt i kategorien over mest attraktive IT-arbejdspladser i finanssektoren. Du får gode udviklingsmuligheder i stillingen med mulighed for at få ansvar for større projekter. Din arbejdsdag vil være på ATP´s kontorer i Allerød og Hillerød.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP. Læs mere om vores opgaver her.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest onsdag d. 19. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mogens Graff-Nielsen, på tlf. 2960 4367 eller mgn@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder