Solutions Architect til arbejdet med løsningsarkitektur bag nogle af landets vigtigste systemer

Er du drevet af at forstå udfordringer og omsætte behov til flows, løsningsarkitektur og -designs? Trives du med bred berøringsflade? Og vil du arbejde med nogle af landets vigtigste digitale systemer? Så er du den Solutions Architect, vi søger.

Kan du udvikle løsningerne til nogle af landets vigtigste systemer?
I ATP’s team af Solution Architects er vi 20 kolleger med forskellige it-baggrunde. Vi har det samlede faglige ansvar for løsningsarkitektur og bliver involveret i opgaver i alle ordninger i ATP. Lige nu er vi på udkig efter dig, der kan levere solide løsninger i en koncern, hvor vi står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer.  

Det er dig, der vil være med til at bygge bro mellem it og forretningen. Dig, der gerne vil involveres i forskellige projekter og i den løbende it-udvikling, hvor du kan tage ansvaret for den samlede løsning og skabe overblik fra start til slut. 

Mere konkret er det dig, der:

  • kan skabe og dele et overblik over arkitektur til de systemer, der understøtter administrationen af vores ordninger
  • er drevet af at forstå og formidle forretningens behov og krav, så du kan udarbejde/godkende løsningsflows, løsningsarkitektur og -designs
  • afklarer, kommunikerer og dokumenterer løsningselementer, beskriver integrationer og snitflader og besvarer arkitekturmæssige spørgsmål fra dine interessenter
  • sikrer kvaliteten i løsningen på tværs af forretning, udvikling og test, samt mod det overordnede it-landskab
  • har et partnerskab med projektlederen med henblik på at levere løsningen rettidigt og i tilfredsstillende kvalitet.

Kan du skabe klarhed og sammenhæng i komplekse it-løsninger?
Som vores nye kollega vil du være ansvarlig for at skabe og dele et overblik over den samlede administrative it-løsning og kunne relatere løsningen til de bagvedliggende forretningsbehov.

Du har en relevant kandidatuddannelse inden for it, og så er det vigtigt, at du har:

  • erfaring med løsnings-/forretningsarkitektur på forretningsvendte administrative systemer
  • erfaring med metoder og modeller, der kommunikerer og rammesætter en it-løsning
  • interesse og kendskab til ny teknologi og metoder inden for it.

Du skal være struktureret og god til at organisere dit arbejde, og så er det et plus, hvis det falder dig naturligt at udfordre ’plejer’ med dine idéer.

I ATP stiller vi høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du arbejde med it-arkitekturen i vigtige velfærdsløsninger?
Du bliver en del af Digital Solutions i ATP. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.

I Digital Solutions råder vi over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI.

Vores team hører under enheden Technology. Her forholder vi os strategisk til, hvordan vi skal bruge teknologi i ATP, og hvordan løsningerne skal bygges. Vi sikrer arkitekturen i vigtige velfærdsløsninger og fungerer som digital sparringspartner for ledelsen. På den måde sætter vi ikke alene retningen for, hvor ATP skal hen, når det gælder ny teknologi. Vi sætter også nye standarder for, hvad man kan med teknologi i den offentlige sektor.

Du kan høre vores koncerndirektør, Haktan Bulut, fortælle mere om arbejdet i Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions.

I dit nye team er 20 Solutions Architects, og du får en bred berøringsflade med kolleger i andre dele af forretningen, da vi arbejder ude på forskellige ordninger som barselsdagpenge og boligstøtte. 

ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. Vi tror på, at en arbejdsplads i balance skaber plads til den enkelte. Hos os får du nær ledelse, fleksibilitet, et stort mandat og muligheden for at gøre en forskel.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest mandag den 4. marts.

Vi behandler henvendelser løbende og håber, du kan starte hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Kim Skallerup Jørgensen på tlf. 51 57 82 90 eller mail kijo@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder