Student til Koncernøkonomi

Er du i gang med en uddannelse inden for økonomi, IT eller anden relevant uddannelse? Vil du prøve dine faglige kompetencer af i Danmarks største pensions- og sikringsselskab? Så er det måske dig, vi søger til en studenterstilling i Koncernøkonomi.

Kan du sætte det komplekse i system? 
Vi leder efter dig, der er teknisk velfunderet og vil arbejde med økonomistyring og lære mere om controlling, masterdata, og procesoptimering. Dig, der har lyst til at afprøve dine evner i praksis og støtte dine kolleger, når vi forbedrer processer på tværs af Koncernøkonomi. 

I jobbet som studentermedhjælper beskæftiger du dig med en blanding af både faste opgaver og ad hoc-opgaver. 

Dine opgaver vil mere konkret være:

  • forberedende opgaver i vores systemer i forbindelse med luk af måneden
  • vedligeholdelse af fordelingsnøgler, masterdata m.v. 
  • procesforbedringsopgaver og diverse analyser ved hjælp af særligt Excel og SAP-værktøjer.

Du kommer til at bearbejde forskellige data samt arbejde i forskellige systemer, du vil arbejde selvstændigt med bl.a. effektiviseringsopgaver, og du vil blive en meget værdsat kollega i afdelingen.

Er du struktureret og villig til at lære en masse nyt?
Du er i gang med en videregående uddannelse inden for økonomi, IT eller lignende. Måske er du på sidste del af din bachelor, eller også er du på første del af din kandidatuddannelse. Du er struktureret og detaljeorienteret. Du har masser af gåpåmod, du har overblik, og så er du god til at samarbejde og villig til at lære en masse nyt.

Vil du booste dit CV?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Du bliver en del af Koncernøkonomi – os, der har ansvaret for økonomiområdet i ATP. Med kunden i centrum har vi en vision om at optræde som en strategisk partner, der tilfører vores forretning værdi. Vi tilbyder et job i et dynamisk og energisk miljø præget af høj faglighed. Du får muligheden for at være med på en udviklingsrejse både fagligt og personligt, ligesom du kommer til at stifte bekendtskab med økonomistyring og procesoptimering, Activity Based Costing og SAP i praksis.

=dig? Send os dit CV
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi behandler henvendelser løbende, og vi er klar til, at du starter snart. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten Petersen, Senior Financial Analyst på cap@atp.dk

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder