Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver og employer branding

Vil du være med til at brande ATP som arbejdsplads? Kan du hjælpe med produktion af tekster og indsatser på sociale medier? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til Employer Branding i HR.

Vil du være med til at tiltrække talent? 
I ATP’s HR-afdeling søger vi en studentermedhjælper til vores Employer Branding-team. Dig, der er på udkig efter et studierelevant arbejde og vil være med til at tiltrække opmærksomhed til ATP som arbejdsplads. 

I rollen som studentermedhjælper kommer du bl.a. til at:

  • skrive stillingsopslag baseret på input fra ATP’s rekrutterende ledere
  • hjælpe teamet med en række opgaver i Photoshop
  • bidrage til forskellige indsatser på LinkedIn (fx opbygning af kampagner målrettet bestemte medarbejdergrupper og opgaver relateret til Employee Advocacy).

Er du kvalitetsbevidst og kreativ? 
Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Photoshop tidligere, men det vigtigste er, at du:

  • er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation og har minimum 1,5 år tilbage af studietiden
  • skriver fejlfrit
  • er ansvarlig, struktureret og kvalitetsbevidst, da du bliver en vigtig del af teamet og den daglige drift. 

Vi sørger for en god oplæring, så du hurtigt kan komme til at arbejde med egne, selvstændige opgaver, og så håber vi, at du er frisk på at gribe nye udfordringer, når de viser sig. Overvejer du et praktikforløb undervejs i din studietid, vil vi også være interesserede i at indgå i dialog om det.

Vil du være en del af teamet?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi har samlet nogle af landets bedste hoveder, og det er alt fra investeringseksperter og IT-arkitekter, til kunderådgivere, jurister, økonomer og dataspecialister. 

I Employer Brandingteamet er vi ansvarlige for at fortælle historien om arbejdspladsen ATP, så vi fortsat kan tiltrække dygtige kolleger, og ATP kan blive ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

HR-afdelingen holder til i Hillerød, hvor du skal kunne arbejde i 15-20 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible med dine arbejdstider, så de hænger sammen med dit studie, eksamener mv.

Du bliver en del af vores Employer Brandingteam på fire: Amalie, der er studentermedhjælper, Trine og Anders, der er employer brandingkonsulenter og Mai Brit, der er leder. Vi ser frem til at få dig med på holdet. Til at få din hjælp og følge din udvikling. 

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet vores nye kollega.
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder