Studentermedhjælper til Risk, Valuation & Performance Management

Forestil dig endeløse rækker af data. Snorlige rækker, der fordeler sig jævnt og pænt på din skærm. Data, som bare venter på at blive gransket, gennemarbejdet og brugt til at generere viden og nye indsigter. Lyder den forestilling som noget for dig? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Risk, Valuation & Performance Management. Til vores kontor i indre København søger vi en nysgerrig og faglig stærk kollega, der kan bidrage til at løse en bred række af opgaver på tværs af vores økonomifunktion. Som studentermedhjælper vil du opleve en stejl læringskurve, hvor du får lov til konstant at blive udfordret og tilegne dig ny viden indenfor dit felt. Det er derfor vigtigt, at du har lysten og drivet til at føje til din kompetenceliste.

Dine opgaver bliver blandt andet: 

  • Indhente og bearbejde data i forskellige sammenhænge
  • Bistå i forbindelse med værdiansættelser
  • Understøtte i forbindelse med diverse økonomimæssige opgaver
  • Bistå i forbindelse med risikoovervågning
  • Vedligeholde og udvikle de eksisterende Power Bi rapporter

Kan du forvandle data til viden, der gavner forretningen? 
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse, for eksempel HA, cand.merc., cand.merc.aud eller cand.merc.dat. Du studerer på minimum 3. semester og er ivrig efter at få lov til at afprøve dine kompetencer i praksis. Du har en stærk dataforståelse, trives med ansvar og så er du konstant nysgerrig på mere og på at udfordre status quo. Det betyder, at du stiller spørgsmål, er god til at øjne optimeringsmuligheder og ikke er bange for at byde ind, når du får en idé, der kan være med til at gøre tingene bedre og mere effektivt. Det er en forudsætning, at du mestrer Excel, og har du kendskab til Alteryx og/eller Power BI er dette en fordel. 

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?
Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggerier samt spændende udviklingsprojekter. Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 120 specialister inden for investering, byggeri og service. Vi er for tiden i gang med en transformation, hvor mange ting er i spil – du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til processen.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning inden den 20. juni. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Risk, Valuation & Performance Management Michael Mose Midtgaard på tlf. 51 53 95 83
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder