Studentermedhjælper til tegneopgaver

Vil du udarbejde tegninger til indretningsprojekter, renoveringsprojekter samt hjælpe med at håndtere vores arkiv af BIM-modeller? Har du interesse for ejendomme, byggeri og kontorindretning? Og er du interesseret i at arbejde kreativt og tilegne dig viden samt kompetencer inden for både ejendom- og udviklingsdrift? Så er det dig, vi søger.

Vil du anvende teori i praksis?
I koncernservice søger vi dig, der er på udkig efter et studiejob, og som har lyst til at løse forskellige kreative opgaver i vores team, hvor vi har en humoristisk og afslappet omgangstone. Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for 2D og 3D-tegninger.

Konkret søger vi dig, der kan hjælpe med:

  • tegneopgaver i AutoCad, indretningsplaner, O-planer mm.
  • vedligeholdelse og opdatering af tegningsmateriale
  • besigtigelse af ejendomme og at ajourføre plantegninger
  • udarbejdelse af 3D-oversigtstegninger
  • at sende tegninger til kunder
  • styring af mindre renoveringsprojekter.

Har du interesse for ejendomme, byggeri og kontorindretning?
Du er i gang med en videregående uddannelse som bygningskonstruktør eller teknisk-designer, og du har minimum 1,5 år tilbage af studietiden. Du har sandsynligvis erfaring med opgaverne fra et lignende job, men det vigtigste er, at du har styr på dine tegneprogrammer og erfaring med AutoCad.

Som person er du udadvendt og tager ejerskab på de opgaver, du bliver stillet overfor. Og så sætter du en ære i at yde god service.

Vi sørger for en god oplæring, så du hurtigt kan komme til at arbejde med egne opgaver, og så håber vi, at du er frisk på at gribe nye muligheder, når de viser sig.

Arbejdstiden er 15 timer om ugen, og kontoret ligger i Hillerød. Vi er selvfølgelig fleksible med dine arbejdstider, så de hænger sammen med dit studie, eksamener mv.

Vil du udvikle dig i en stor koncern, der arbejder ansvarligt for hele Danmark?
Organisatorisk vil du indgå i ATP Koncernservice-team, der består af ambitiøse kolleger, der understøtter hele forretningen med teknisk viden på alle ATP’s lokationer.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt og senest mandag d. 1. august.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart i september.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Finn Jensen på tlf. 4831 5770 eller mail fij@atp.dk.

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder