Studerende til praktikplads i ATP Ejendomme i efterårssemesteret 2023

Er du kvalitetsbevidst med en udpræget interesse for boligbyggeri på bygherresiden? Kunne du tænke dig en praktikplads hos en af Danmarks største ejendomsinvestorer inden for erhvervs- og boligbyggeri? Så har vi måske den perfekte praktikplads til dig hos ATP Ejendomme i København.

Vi søger en studerende, der har lyst til at indgå i det daglige arbejde i vores Bolig afdeling. Vores team består af 3-4 medarbejdere, som beskæftiger sig med udvikling og opførelse af – primært – nybyggeri af boliger.
 
Du vil få selvstændige opgaver og deltage på lige vilkår med dine kolleger i store såvel som små projekter. Sammen med de øvrige medarbejdere vil du desuden være med til at føre tilsyn og sikre, at projekterne udføres som planlagt.

Om dine nye opgaver
Som vores nye praktikant skal du blandt andet:

  • medvirke til opfølgende bygherretilsyn på igangværende boligprojekter
  • medvirke til projektgranskning samt bygherrebeslutninger for projekterne
  • være med til at sikre at budgetterne for boligopgaverne ajourføres og overholdes
  • lære at tidsplanlægge og få en forståelse for, hvorfor god planlægning af et projekt er vigtigt for at sikre, at afleveringsforretningen overholdes
  • bistå med løbende sparring og dialog med vores udlejningsafdeling og kompetencecenter i forhold til at finde de rette byggetekniske løsninger på vores boligprojekter

Alt efter hvilken profil du har, samt hvad du selv har af ønsker for dit praktikophold, kan opgavernes karakter ændre sig – også i takt med at du får mere erfaring i vores afdeling, og det arbejde vi udfører.


Dit hjerte banker for …
opførelsen af boligbyggerier og især nybyggeri af boliger set fra bygherrens perspektiv.  

Du går måske på bygningskonstruktøruddannelsen eller lignende, er naturligt nysgerrig og har lyst til at få omsat teoretisk viden til praktisk erfaring i et praktikophold. Måske har du også en håndværksmæssig baggrund, men det er ikke et krav.

Din indstilling til opgaverne er positiv, og du har som udgangspunkt et godt humør og er i stand til at samarbejde med mange forskellige typer mennesker. Desuden arbejder du grundigt og selvstændigt.

Derudover kan du begå dig på dansk i skrift og tale.

På udkig efter en relevant praktikplads i en organisation med fokus på udvikling?
Du kommer til at sidde i Bolig, som er en del af vores Property Management & Development afdeling, som beskæftiger sig med alt fra udvikling af projekter til drift. Vores tone er uformel, og du vil opleve, at vi vægter det positive arbejdsmiljø uanset tempoet.

Du kommer desuden til at sparre på tværs af de forskellige områder i vores afdeling, hvor vores motto er, at ”vi lykkes sammen.”

Som organisation arbejder vi målrettet på hele tiden at udvikle os selv og hinanden, og derfor bruger vi feedback som værktøj til at fremme læring, performance og trivsel på tværs.

Vores kontor er placeret i hjertet af København, og de byggeopgaver som du bliver tilknyttet ligger i Glostrup og Ørestad.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig snarest muligt og senest den 01. maj 2023. Vi læser ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Projektchef i vores Boligafdeling, Tobias Poulsen på tlf. 91 36 66 23   

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder