Tech Consultant til New Tech i ATP

Vil du være med til at gøre ATP til et førende IT- og digitaliseringshus? Har du lyst til at eksperimentere med nye teknologier og udvikle innovative løsninger? Og kunne du tænke dig at arbejde til gavn for det danske samfund? Så er det dig, vi søger i vores New Tech-afdeling.

Vil du være med til at gøre ATP til et førende IT- og digitaliseringshus?
I Digital Solutions er vi mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister, der står bag nogle af landets vigtigste systemer. Vi er dem, der kender systemerne bag ATP allerbedst, og det forpligter, når det drejer sig om rollen som proaktiv digital sparringspartner, der forholder sig til ATP’s behov og kontekst.

I Digital Solutions har vi ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for IT og Tech. Af den årsag har vi etableret afdelingen New Tech, der kort og godt er sat i verden for at eksperimentere med nye teknologier indenfor investering og administration og sætte sit eget præg på den teknologiske dagsorden i ATP og det fællesoffentlige samarbejde.

Vi ved hvad teknologi er i stand til, og i New Tech vil vi derfor skubbe til den digitale forestillingsevne samt understøtte den digitale transformation på vores område.

I jobbet bliver du først og fremmest en del af en enhed, der er præget af nysgerrighed og pionerånd. Her kommer du bl.a. til at deltage aktivt i forskellige projekter og samarbejde med interne og eksterne specialister. Desuden bliver det også dig, der:

 • designer og bygger hurtige tech-prototyper
 • opsætter og tester hypoteser på løsninger, der kan skaleres, ikke kun til ATP, men også det offentlige Danmark
 • følger aktivt med i de nyeste teknikker og trends inden for teknologi og overvejer, hvordan de kan bruges i forskellige faglige sammenhænge
 • afdækker New Tech potentialet i samarbejde med det øvrige ATP
 • er med til at definere processen omkring afprøvning og anvendelse af ny teknologi i tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter.

Du vil i jobbet få en vigtig rolle i at hjælpe med at skubbe til kulturen i ATP samt at fremme en innovativ og eksperimenterende arbejdskultur.

Har du en bred teknologisk forståelse?
Der kan være flere indgange til jobbet som Tech Consultant i ATP.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og måske også tidligere erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er dog, at du har:

 • erfaring med Python, Rust, C#, JavaScript, CSS, HTML eller lignende
 • erfaring og interesse for teknologirådgivning og en bred teknologisk forståelse
 • gode kommunikationsevner og kan formidle svære budskaber på en letforståelig måde
 • erfaring med at indsamle og behandle kvalitative data til generering af hypoteser
 • erfaring med at udvikle prototyper og teste skaleringshypoteser
 • lyst til at arbejde i et miljø med mange ubekendte faktorer, og hvor du ikke stopper op ved forhindringer, men evner at tænke kreativt og udfordre etablerede metoder.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt og i teams, og det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med udvikling af software, benyttelse af cloud-platform og udvikling af koncepter og prototyper i fx Low-Code-platform.

Vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads?
I ATP arbejder vi til gavn for den enkelte og for samfundet. Det gør vi, når vi varetager ATP Livslang Pension og sikrer gode, stabile afkast - og gennem effektiv administration af en række velfærdsydelser som feriepenge, pension og boligstøtte. På den måde har ATP en særlig rolle i samfundet. Det forpligter.

Du bliver en del af en afdeling 4-5 kollegaer, der er lige så vilde med tech, som du er. Vi er udprægede holdspillere, der forstår værdien af samarbejde, og vi har fokus på godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV. Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Thore Dankertthd@atp.dk.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende. 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder