Technical Architect, der kan afprøve og implementere nye teknologier hos en af Danmarks største investorer

Vil du være med til at sætte retningen for valget af teknologier, metoder og processer hos en af Danmarks største investorer? Betragter du dig selv som en generalist? Og kunne du tænke dig et job, hvor du kommer til at arbejde hands-on med tværgående teknologier? Så er det dig, vi søger.

Vil du være med til at sætte retningen for vores udvikling?
I afdelingen Business Platform, der er en del af ATP’s Pension & Investments (P&I), har vi ansvaret for de tværgående it- og BI-platforme i P&I. 

I ATP er vi netop startet på en ny strategiperiode, og her kommer netop vores afdeling til at spille en central rolle i flere nye initiativer de kommende år. Vi kommer fx til at arbejde med en model for it-udvikling og samarbejde på tværs af P&I, en fremtidig platform for samtlige it-systemer samt udvikling af en platform til udstilling af fælleskomponenter, fx vores API’er. 

Sagt med andre ord har vi altså en vigtig opgave i at bidrage til at sætte den fælles retning for P&I i forbindelse med udviklingsprincipper, teknologivalg, it-arkitektur, teknologiske roadmaps og it-governance. 

I den forbindelse er vi lige nu på udkig efter en ny kollega til rollen som Technical Architect. Dig, der vil bidrage til at sætte retningen for valget af teknologier, metoder og processer i forbindelse med de kommende initiativer. 

I jobbet bliver det mere konkret dig, der: 

  • bidrager til at sætte retningen for teknologivalg, metoder og processer for egenududvikling (primært inden for Python og .NET)
  • er med til at afprøve og implementere nye teknologier og koncepter, fx containerbaserede modeller, frameworks til udvikling og teknologier/services til udvikling og drift af Python og .NET-løsninger 
  • spiller en vigtig rolle i at drive den fælles it-retning for P&I og sparrer med teams på tværs af forretningen, der alle har decentral udvikling
  • er med til at lægge det fremtidige teknologiske roadmap for vores kernesystemer som SimCorp Dimension, Oracle, DataWarehouse og Python hosting.

Har du erfaring med softwareteknologier og frameworks?
Der er flere veje til jobbet som Technical Architect. Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse inden for det it-tekniske felt. Måske har du arbejdet med softwareudvikling, DevOps eller it-arkitektur tidligere, men det vigtigste er, at du har erfaring med:

  • softwareteknologier og frameworks, som anvendes til udvikling og drift (primært i forbindelse med Python og C#)
  • metoder og processer for udvikling og teknologistyring
  • opsætning, udvikling og drift af containere eller tilsvarende arkitekturer generelt.

Du skal trives i en rolle, hvor du har mange snitflader på tværs af forretningen og ATP, og hvor du skal forholde dig til et bredt udvalg af teknologier og systemer. Derudover skal du have lyst til at være med at til sætte den fælles it-retning for P&I, hvor du vil komme til at arbejde hands-on med implementering af softwareteknologier og frameworks.

Vil du arbejde med it-arkitektur til gavn for samfundet?
I ATP arbejder vi til gavn for den enkelte og for samfundet. I P&I arbejder vi med ATP Livslang Pension, der er en kollektiv ordning med mere end 5 mio. medlemmer og en pensionsformue på mere end 600 mia. kr. Vores opgave er at sikre gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension. 

Du bliver en del af et team på 10 personer bestående af udviklere, BI-specialister og en løsningsarkitekt. Vi arbejder med en blanding af projekter, mindre udviklingsopgaver og løbende initiativer med forretningen og it. 

Vi er et team med stor fokus på diversitet, hvilket giver god mulighed for dialog og sparring fra forskellige vinkler og perspektiver. Her er der både it-tekniske profiler og profiler med stor forståelse for finans og forretning. Vi prioriterer et stærkt sammenhold i teamet med godt samarbejde og en positiv arbejdskultur. 

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag den 9. juni. 

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Business Platform Kevin Hejn tlf. 60 15 64 82 eller mail khn@atp.dk.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder