Teknisk Client Specialist til udvikling og administration af 6000+ devices i Intune

Er du en engageret og teknisk dygtig specialist, der brænder for at arbejde med klientadministration og support i et dynamisk miljø? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Client Specialist i ATP.

Har du øje for de gode brugeroplevelser? 
I rollen som Client Specialist vil dit ansvar ligge i at sikre en effektiv administration og teknisk support af ATP’s 3000 medarbejdere. Du vil spille en central rolle i at sikre, at vores systemer kører problemfrit, og at vores kolleger modtager den bedst mulige service og support. Din ekspertise vil bidrage til, at vi kan opretholde høj effektivitet og kvalitet i vores arbejde.

Som en del af vores team vil du også få mulighed for at deltage i forskellige projekter, hvor din tekniske viden og erfaring vil være afgørende for succes. Vi værdsætter et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og vidensdeling er i fokus, og hvor der er plads til at lære og udvikle sig konstant. Vi stræber efter at skabe en kultur, hvor kontinuerlig forbedring er en naturlig del af hverdagen, og hvor hver enkelt medarbejders bidrag bliver værdsat og anerkendt.

Mere konkret, vil dine opgaver omfatte at:

  • administrere 3000+ Windows og 3000+ IOS devices
  • arbejde med 2 og 3 level support på Windows og Microsoft Office
  • deltage i projekter med dit team.

Har du sort bælte i teknisk klientadministration?
Der kan være flere veje til stillingen, men vi ser gerne, at du har en it-relevant uddannelse fx som datamatiker. Det er også et plus, hvis du har tilsvarende erfaring fra lignede stilling.

Derudover er det et en fordel, hvis du er velkendt med:

  • Intune i et entreprisemiljø
  • M365
  • Entra ID (Azure) og SW pakkebygning
  • compliance og sikkerhedspolitikker
  • app-udrulning
  • konfigurationspolitikker
  • Linux eller Mac.

Vi forventer, at du er ivrig efter at tilegne dig nye færdigheder og viden. Du skal være målrettet efter at udvikle dig i takt med virksomhedens behov, og aktivt bidrage til kontinuerligt at skabe målbare resultater.

Vil du blive en del af et stort it-fællesskab?
Du vil have din hverdag i Client-teamet, der går under afdelingen Client og Callcenter. Her har vi som kerneopgave at udvikle og vedligeholde ATP medarbejderes it-arbejdsplads. 

Vi spiller en vigtig rolle i at skabe gode brugeroplevelser på vores platform, der spænder vidt. Det kunne fx være ved VPN-opsætning eller Teams- og Windows-opgradering. Vi er 2nd level på de sager, der vedrører Client-platformen og faste deltagere i vedligeholdelsesprojekter, og vi deltager ad hoc i projekter, der har tilknytning til pc- og mobilplatformen.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Og vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi. 

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest onsdag den 26. juni. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Morten Damm Sørensen på tlf. 30 10 50 50 eller mail moso@atp.dk. 


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder