Teknisk webmedarbejder til Koncernkommunikation

Bevæger du dig hjemmevant i systemer som SharePoint, Siteimprove og Drupal? Og kunne du tænke dig at være en del af ATP Koncernens kommunikationsafdeling, hvor vi udbreder de gode historier om ATP til omverdenen og til vores kolleger? Så er du måske den webmedarbejder, vi søger til Koncernkommunikation.

Får du tandhjulene til at snurre?
Vi søger en kollega, der sætter en ære i at have ansvaret for driften og vedligeholdelsen af bl.a. ATP’s hjemmesider og vores intranet. Din opgave bliver at være sparringspartner i afdelingen og for kolleger på tværs af organisationen, som du står klar til at give gode råd og løse opgaver for.

Helt konkret får du ansvaret for at:

  • udvikle og drive den tekniske side af vores koncernkanaler – det drejer sig især om vores intranet, der er baseret på SharePoint Online, mens du også kommer til at arbejde med vores hjemmeside, atp.dk, og pensionsguiden pensionforalle.dk, der begge bor i Drupal 8
  • samarbejde med kolleger på tværs af organisationen for at forstå behov og rådgive om løsninger og funktioner på diverse kanaler – og at få det hele til at spille i praksis
  • supportere vores redaktører og vores interne weborganisation ved at udarbejde letforståelige brugervejledninger
  • jonglere med data og statistik for sammen med redaktørerne at analysere og forstå, hvad der skaber værdi, og hvordan vi bedst rammer og imødekommer vores målgrupper
  • bruge overvågningsværktøjerne aktivt til at sikre, at ATP også på vores sites fremstår professionelt.

Foruden dine faste ansvarsområder vil du fra tid til anden indgå i både store, tværgående kommunikationsprojekter i vores afdeling, mens du også kan forvente løbende ad hoc-opgaver. Du vil med din placering og dine opgaver få en stor kontaktflade på tværs af organisationen, ligesom du også ofte vil skulle stå for samarbejdet med vores interne IT-afdeling for at sikre, at alt fungerer.

Føler du dig hjemme i rollen som systemhaj?
Du har nogle års erfaring med at supportere diverse systemer i en større virksomhed på dit CV. Allerhelst med erfaring med arbejdet i en kommunikationsafdeling. Din uddannelsesbaggrund og antal års erfaring er ikke afgørende – men det er vigtigt, at du først og fremmest trives i rollen som systemhaj og med at løse tekniske problemstillinger, da det vil udgøre størstedelen af din opgaveportefølje.

Personligt er du struktureret, ihærdig og giver ikke op, før en opgave er fulgt helt til dørs. Og så skal du holde af at arbejde i spændingsfeltet mellem IT-teknikere, interne kunder og slutbrugere.

Vil du stå på mål for ATP’s brand?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

Som vores nye webmedarbejder bliver du en del af Koncernkommunikation, hvor vi har ansvaret for ATP’s interne og eksterne kanaler. Vi er en gruppe på 18 i form af specialister inden for webkommunikation, pressehåndtering, medietræning, analyser og grafisk design. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi trives faktisk ganske godt med dårlig humor.

Din løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Ansøgningsfristen er søndag d. 8. august. Samtaler afholdes i august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du fra uge 29 og frem mod ansøgningsfristen velkommen til at skrive til nytjob@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder