Test Engineers til kvalitetssikring i et agilt setup

Vil du teste nogle af landet vigtigste digitale systemer? Så er du måske en af de kolleger, vi søger i et fagligt fællesskab med ca. 50 testere og Test Managers. Et testfællesskab, som du ikke finder andre steder.

Vil du arbejde agilt og kvalitetssikre løsninger fra start til slut? 
I ATP’s IT-organisation er vi på udkig efter nye kolleger til rollen som tester. Kolleger, der tænker test ind fra starten og sikrer høj kvalitet i vores Agile Release Trains, hvor vi udvikler ordninger på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten.

Du får:

  • masser af faglige udfordringer, når du møder vores komplekse systemlandskaber, der understøtter vores digitale velfærdsløsninger
  • medansvar ift. at sikre, at vores it-løsninger imødekommer kravene fra forretningen
  • muligheden for at bruge din metodiske tilgang og dine kommunikationsevner, når det handler om at løse problemer for forretningen og i samarbejde med udviklerne
  • en hverdag i et agilt setup med SAFe og Scrum.

Er du teknisk velfunderet?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund på bachelor- eller kandidatniveau, men derfra kan der være flere veje til rollen som tester i ATP. Måske er du nyuddannet eller befinder dig i starten af din testkarriere efter at have arbejdet som udvikler. Eller måske har du flere års erfaring med test.

Det vigtigste er, at dine IT-færdigheder er i top, at du er nysgerrig på ATP’s forretning, teknologi og på de problemer, du bliver sat overfor. Med andre ord er du optaget af at opnå fuld forståelse for de teknologiske platforme og de forretningskrav, dine kolleger præsenterer, så du kan sikre den bedste løsning.

Du er desuden:

  • interesseret i systemudvikling, test og automatisering
  • god til at samarbejde og skabe relationer
  • flydende på dansk i skrift og tale.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?
Vi tilbyder:

  • udvikling inden for kvalitetssikring herunder testautomatisering i Leapwork og SoapUi
  • solid ledelsessupport
  • et netværk i topklasse inden for kvalitet, test, testmanagement og automatisering.

Du bliver en del af ATP’s IT-organisation, hvor du får ca. 300 dygtige kolleger, der fokuserer på at levere de bedste løsninger til ATP’s forretning.

En af dine kommende kolleger bliver Jakob, der også arbejder som tester. Jakob kan du møde her.

Da hverdagen primært foregår uden for sektionen, arbejder vi hele tiden på at bevare et tæt sammenhold mellem testerne, så vi har det bedste grundlag for sparring og videndeling.

For nyligt var vi fx samlet til vores interne konference ’ATP Testing Day’. En hel dag under overskriften ’Shift Left’, hvor vi dykker ned i vores fag med oplæg fra forskellige oplægsholdere, der skal dele viden og inspirere.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på en arbejdsplads, der i 2019, 2020 og 2021 har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

=dig? Så send dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi behandler henvendelser løbende og ansætter i takt med, at vi finder de rigtige.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ATP generelt, er du velkommen til at kontakte sektionschef Kia Skouw Christensen på tlf. nr. 5162 9978

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder