Tværgående kommunikations- og forretningskonsulent til Udbetaling Danmark

Kan du skabe resultater i samarbejde med forretningen? Vil du arbejde for gode kundeoplevelser i en koncern, der årligt er i kontakt med knap halvdelen af alle danskere? Så er det måske dig, vi leder efter.

Kan du gøre det komplekse enkelt?
I Udbetaling Danmarks tværgående afdeling er vi i øjeblikket på jagt efter en kollega med en bred kommunikationsprofil og solid forretningsforståelse. Dig, der kan navigere i en kompleks virkelighed og får energi af at omsætte forretningsmæssige behov og udfordringer til enkle løsninger, der virker.

Konkret har vi brug for dig, der:

  • med en udefra-og-ind-tilgang har øje for kunderne
  • med forståelse for de mange målgrupper, kanaler og processer leverer effektiv kommunikation
  • er god i samarbejdet med mange forskellige fagligheder
  • kan planlægge og gennemføre processer, undervisning og koncepter, der rammer skiven
  • bevæger dig hjemmevant i det digitale univers, både kommunikativt og teknisk (vi arbejder på mange platforme og i en række CMS-systemer)
  • anvender data og analyser som et naturligt led i dit arbejde.

Skal vi spille sammen?
Du har et solidt fagligt fundament med en kandidatuddannelse inden for kommunikation – eller noget, der ligner. Formentlig har du nogle års relevant erfaring, gerne fra en større administrativ organisation, offentlig myndighed eller lignende.

Du arbejder strategisk og ved, at musikken opstår, når det lykkes at forene den gode kundeoplevelse med processer, systemer, jura og en effektiv administration.

Som person er du selvstændig, initiativrig og en holdspiller, der bidrager med god energi og godt humør. Du har samtidig et godt overblik, er lærenem og tager ansvar for, at opgaverne kommer helt i mål.

I UDK Tværgående har vi en bred vifte af kunder og samarbejdspartnere. Vores opgaver er et mix af løbende drift, driftsudvikling og projekter/særlige indsatser på udvalgte områder, som kan skifte fra dag til dag. Vi arbejder bl.a. med:

  • tværgående vidensværktøjer, sagsprocesser, breve, kvalitetsprojekter, organisatorisk implementering mv.
  • tværgående kommunikation, koncepter, rammer og standarder for fx web, breve, GDPR mv.
  • tværgående forretningsprojekter
  • kommunikationsbistand til en række fagspor med borgere og virksomheder som kunder.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Vi er en sektion bestående af 12 (skønne) kolleger, der er delt op i to teams: Tværgående systemer og Tværgående kommunikation, hver med en faglig teamlead, der har det overordnede opgaveoverblik.

I det tværgående kommunikationsteam bliver vi med dig fem kolleger, der arbejder tæt sammen og elsker at sparre med hinanden for at finde de bedste løsninger.

Vi tilbyder en spændende stilling i en koncern, hvor vi administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark.

Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. 

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 30. januar. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Pia Malthe Nielsen på tlf. 4025 7301 eller chefkonsulent Mette Dyrby Kloch på tlf. 3195 5909.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder