Udvikler, der vil specialisere sig i cloud og arbejde med samfundsvigtige IT-løsninger

Er du erfaren frontend- eller backend-udvikler? Vil du være klogere på cloudarkitektur? Og har du lyst til at arbejde med IT-løsninger til det samfund, du er en del af? Så er du den udvikler, vi med tiden drømmer om at gøre til specialist i cloudløsninger i Digital Solutions i Hillerød.

Kan du udvikle vores Azure-fundament?
I ATP’s Cloud & Network hjælper vi vores applikationsteams med at udvikle applikationer hurtigt og sikkert, og lige nu er vi på udkig efter ny, dygtig kollega. Dig, der er udvikler og har lyst til at beskæftige dig med Cloud-platformen og spille en central rolle ift. drift af platformen og dens løsninger.

Som vores nye udvikler bliver det dig, der drifter Azure-platformen og de services, forretningen bruger. Det vil sige, at du:

  • står for onboarding af udviklerteams på Azure-fundamentet 
  • sparrer med udviklerteams omkring tekniske udfordringer og cloudarkitektur
  • samler input til og hjælper med videreudvikling af Azure-fundamentet.

Du kan forvente et tæt samarbejde med forskellige eksterne leverandører, hvor du koordinerer opgaver og sikrer den gode relation.

Du behøver ikke at kunne det hele fra dag 1. Vi leder efter dig, der er en dygtig udvikler, men gerne vil specialiseres i cloud og Azure.

Har du udviklerkompetencer og teknisk dybde?
Du har erfaring med frontend og/eller backend udvikling, og teknisk dybde inden for DevOps praktikker, netværk, sikkerhed og automatisering. 

Du behøver ikke at have erfaring med cloud-drift og Microsoft Azure. Men hvis det ikke siger dig noget, er den her stilling ikke noget for dig. Vi drømmer nemlig om, at du er motiveret for at sætte dig ind i cloud-løsninger og -arkitektur, så du med tiden bliver en vigtig sparringspartner på vores arbejde med cloud.

Som person har du derfor gå-på-mod og er med på nye, spændende udfordringer. Og så skal vi nok hjælpe dig godt på vej til at blive vores nye cloud specialist.

Vil du være med til at sikre Danmark den globale førertrøje?
Du bliver en del af afdelingen Cloud & Network i Operations, som er en af i alt fem enheder i det, vi kalder Digital Solutions. 

Digital Solutions spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne. På den måde har vi været med til at sikre Danmark den globale førertrøje, når det gælder offentlige digitale muligheder. Verdens bedste velfærdssamfund er digitalt drevet, og vi leverer en lang række afgørende komponenter, som gør det hele muligt.    

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet. Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions

I Operations sørger vi helt bogstaveligt for, at nogle af landets vigtigste velfærdssystemer fungerer, og at de er velsmurte. Vi går op i at systemerne spiller, og hvis de ikke gør, får vi dem til det. 

I Cloud & Network er vi 18 kolleger, der er security-specialister, arkitekter og cloudspecialister. Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i teamet.

=dig? Så send os dit CV
Send os dit CV og et par linjer vedrørende din motivation for at søge stillingen hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og tager opslaget ned, når du vi har fundet den helt rigtige kollega.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp    

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Sarmed Kassem Al-Daraji på telefon 2013 6946.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder