Udvikler til ATP’s IT-organisation

Har du udviklererfaring inden for Microsoft teknologier, eller vil du gerne have det? Og vil du være med til at lave brugervenlige løsninger i en organisation, der har næsten alle danskerne på kundelisten? Så er det måske dig, vi søger.

Kan du udvikle løsninger i Microsoft Azure?
ATP er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, og på den måde løser vi opgaver for næsten alle landets borgere og virksomheder. Vi udvikler og vedligeholder mange digitale systemer som borgere, virksomheder og ansatte i ATP er i direkte kontakt med hver dag.

I sektionen Frontend udvikler og vedligeholder vi ca. 60 Frontend løsninger under Virk.dk og Borger.dk, interne websites, apps og mere end 16.000 SharePoint sites. Vi er med til at sikre brugervenlige selvbetjeningsløsninger og har et tæt samarbejde med organisationen i den proces.

Lige nu søger vi dig, der vil være med til at automatisere, digitalisere og strømline vores nuværende og fremtidige løsninger. Dig, der ser muligheder i anvendelsen af Microsoft SharePoint, Azure, Power Platformen og samtidig støtter op om dine kolleger i teamet, når de har brug for dig. Vi er på udkig efter dig, der kan:

  • udvikle, konfigurere og vedligeholde Microsoft SharePoint løsninger – både i online og on-prem samt egenudviklede websites
  • assistere med igangværende opgradering til SharePoint Online og SharePoint 2019
  • løse supportopgaver.

Har du styr på Azure cloud, .Net, SPFx og Angular eller vil du lære det?
Du har en relevant uddannelse, som du har suppleret med udviklererfaring i Microsoft teknologier. Ideelt set har du erfaring med udvikling af SharePoint, web-apps samt Power Platformen og har taget relevante Microsoft certificeringer inden for området. Men det kan også være, at du er motiveret for en stejl læringskurve, og gerne vil udvikle dig inden for disse teknologier og de agile principper. Det vigtigste er, at du har nemt ved at lære og kan kommunikere med hele organisationen og internt i teamet.

Som person er du iderig og finder gerne nye måder at løse opgaver på. Du har blik for at supplere teamet, og så holder du en god snor i dine arbejdsopgaver.

Vil du være en del af et stort fagligt IT-fællesskab?
Du kommer til at indgå i en sektion, der består af 15 udviklingskolleger, der dækker de fleste Frontend-discipliner. Og du bliver en del af et team på fem, som står for at udvikle, supportere og vedligeholde vores løsninger. Vi har et tæt samarbejde, som både er fagligt udfordrende og helt uformelt. Du vil få stor indflydelse på design, løsning og generelt få mulighed for at præge din arbejdsdag.

Vi er en del af ATP’s IT-organisation i Allerød, der for andet år i træk er vinder af prisen som Danmarks mest attraktive it-arbejdsplads i finanskategorien i Version2´s IT Company Rank. Du vil her blive mødt af over 250 kolleger, der vil give dig et rigt fagligt og kollegialt miljø.

ATP handler om økonomisk grundtryghed for danskerne. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send en ansøgning
Kunne du tænke dig at blive en del af teamet, så send os dit CV og en ansøgning senest tirsdag d. 20. april. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Flemming Kvist på tlf. 4193 9705 eller fkv@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder