Webspecialist til digitale kundekanaler

Har du erfaring med digitale løsninger? Kan du afhjælpe kritiske fejl og samtidig videreudvikle? Vil du være med til at sikre enkle og brugervenlige kanaler til gavn for borgere og virksomheder i hele Danmark? Så er du den specialist, vi søger.

Er du typen, der gør det enkelt?
I ATP er vi årligt i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, boligstøtte eller skal have udbetalt feriepenge. Det stiller høje krav til vores digitale løsninger. Og her kommer du ind i billedet.

I øjeblikket søger vi en erfaren kanalspecialist, der har tjek på web og blik for de bedste digitale løsninger. Konkret er vi på udkig efter dig, der:

  • har dybtgående kendskab til CMS-systemer (fx Sitecore/Contentfull/Sharepoint/Drupal)
  • har erfaring med analyseværktøjer som fx Siteimprove og SurveyXact
  • vil understøtte en sikker og effektiv drift på vores webkanaler og supportere brugere på tværs af organisationen
  • går forrest, når der er problemer, der skal løses
  • vil sætte dit præg på vores udvikling, når det fx gælder vores sites under Borger.dk. eller virk.dk.

Finder du vej udenom forhindringer?
Du har en mellem- eller længerevarende uddannelse, minimum fem års relevant erhvervserfaring og bred teknisk indsigt. Som specialist har du solidt kendskab til digitale kanaler som websites, selvbetjeningsløsninger og fællesoffentlige komponenter.

I din hverdag bliver dit fokus at understøtte en sikker og effektiv drift. For at kunne identificere forbedringspunkter anvender du statistik, brugertests, spørgeundersøgelser mm. I perioder bliver du involveret i projektarbejde, hvor du rådgiver om funktionalitet, godkender tests og sikrer konsistens i forhold til den efterfølgende drift af løsningerne.

Som person er du inddragende og nysgerrig. Du fungerer godt i et team og interesserer dig for nye måder at gøre tingene på. Derudover er du den strukturerede type, som kan overskue det komplekse, er i stand til at planlægge og når i mål med effektive løsninger.

Vil du lave løsninger til gavn for samfundet?
Vi tilbyder en spændende stilling, hvor dine løsninger bruges hver eneste dag. Du indgår i Digital & Enterprise Arkitektur og bliver en del af teamet Digitale Kundekanaler. En agil driftsorganisation med 10 dygtige kolleger, der bl.a. har ansvaret for udvikling, drift og vedligehold af ATP’s kundevendte kanaler på web, surveys og i call centre.

ATP handler om økonomisk grundtryghed. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest tirsdag d. 8. december. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Giri Raman, på 2156 7273 eller GIR@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe