Management Consultant til ATP Ejendomme

Skal næste skridt i din karriere være i en nøglerolle tæt på ledelsen? Kan du lide konsulentrollen, og har du erfaring hermed? Har du et stort drive til at lede processer og sikre implementering og forankring af strategiske initiativer i både forretningsområder og på tværs af organisationen? Så er det dig, vi søger.

Som Management Consultant hos ATP Ejendomme får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål. Jo bedre du er til at skabe følgeskab, des større indflydelse vil du få, og dermed lykkes med at skabe resultater og værdi for vores virksomhed.

Du skal kunne spotte forandringspotentialer og trives med at skabe forandring, samt drive, deltage i og implementere initiativer og projekter både på strategisk og operationelt niveau. Det kræver, at du er struktureret og vedholdende, herunder i din opfølgning, og dygtig til at kommunikere mål og resultater. Du vil drive og deltage i initiativer og projekter, der bygger bro mellem ATP Ejendommes forskellige funktions- og forretningsenheder samt mellem organisationens ledelse og medarbejdere, herunder bistå med strategiudarbejdelse og -proces, strategiimplementering samt eksekvering og opfølgning. 

Om dine nye opgaver:
Dine arbejdsopgaver vil variere meget og inkluderer blandt andet:

  • projektledelse
  • kortlægning og optimering af processer
  • databearbejdelse
  • udvikling af modeller
  • facilitering af workshops
  • udarbejdelse af præsentationer 
  • kvalitetssikring af ledelsesleverancer
  • implementeringsopfølgning.

Du vil i din rolle arbejde med flere forskellige funktioner og projekter, få dyb indsigt i samt forståelse for virksomheden og dens aktuelle behov. Du vil ofte på kort tid skulle sætte dig ind i nye problemstillinger og kortlægge potentielle udfordringer og muligheder for at optimere et område, hvilket kræver stort ansvar og ejerskab. For den rette kandidat vil der være mulighed for at udvikle sine lederevner i tæt samarbejde med CLO & Head of CEO Office og varetage ledelsesansvaret for vores Management Consultant Student.

Dine nye kolleger er engagerede og har et stærkt sammenhold
Du kommer til at være en del af CEO Office, som har sin daglige gang på vores nye kontor centralt i København. Du vil referere til CLO & Head of CEO Office og vil opleve en organisation i udvikling og fremdrift, som udlever sine værdier om åbenhed, ambition og integritet. Dine nærmeste kolleger har forskellige baggrunde, og vi lægger stor vægt på tværfagligt samarbejde, udvikling og sparring, og arbejder på at skabe succes for hinanden og vores virksomhed. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse og godt humør, og for at blive en succes hos os, skal du have motivationen til at lykkes og skabe resultater med andre. 

Opbyg relationer og tag ejerskab
I CEO Office arbejder vi både selvstændigt, sammen og på tværs, idet vi understøtter hele organisationen, og du vil derfor få en stor berøringsflade. Stillingen kræver solid erfaring som konsulent, og vi forventer, at du tager ejerskab og sætter en ære i, at dine leverancer er korrekte og gennemarbejdede, og at du følger de initiativer og projekter, du driver og deltager i, til dørs og sikrer korrekt implementering. 

Da stillingen indebærer samarbejde på tværs af vores fagligt brede organisation, er det afgørende, at du er proaktiv og god til at opbygge relationer, ligesom du skal bidrage til det allerede gode samarbejde og kunne kommunikere tydeligt og professionelt. 

ATP Ejendomme har eksisteret siden 1993, men har i de seneste år gennemgået en organisatorisk og kommerciel transformation, som vi stadig er i gang med, så du skal synes, at forandring og udvikling er spændende og kunne lide at bidrage aktivt til processen. 

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CLO & Head of CEO Office, Martine Prince, på tlf. 40 19 22 19.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder