Elev i ATP

Kunne du tænke dig en elevplads, hvor der bliver taget hånd om din faglige og personlige udvikling? Så bliv elev i ATP.

Medarbejdere hos ATP

Læs om vores centre

Frederikshavn

Vi bor i den fredede toldkammerbygning fra 1916 og i moderne tilbygninger fra 1994. Bygningen er placeret ved havnen med en central beliggenhed, uanset om du kommer med bil, tog eller bus.

I Frederikshavn får du 300 kolleger, der arbejder med alt fra barsel, feriekonto og studiegæld.  

Holstebro

Vi bor på Hostrupsvej 8, der ligger i gåafstand fra centrum og banegården. 

I Holstebro er vi omkring 220 medarbejdere. Vi beskæftiger os med sagsbehandling på områder som barsel, boligstøtte og pension.

Haderslev

Vi er 280 medarbejdere, der bor i et stort hus med højt til loftet. Vi arbejder med mange forskellige af ATPs områder fx boligstøtte, familieydelser og international sygesikring.

Som elev i Haderslev bliver du fra første dag en del af teamet, og bliver klædt godt på til din start som elev. Du får forinden opstarten et introprogram og får en mentor, der kan guide dig til at løse dine nye opgaver.

Vi har også en elevklub, hvor alle elever i huset mødes og drøfter spændende emner. Det er noget af det, der er med til at give et godt sammenhold eleverne imellem.

Vordingborg

I Vordingborg er vi knap 300 medarbejdere. Vi beskæftiger os med sagsbehandling på områder som familieydelse, barsel, boligstøtte og pension.

Som elev i Vordingborg lærer du om ATP´s værdier, men du kommer også til at lære en del om dig selv. Vi gør meget for, at du skal være en del af fællesskabet på tværs af vores ansvarsområder, og hjælper dig godt i gang med det nye.

Hos os vil du bl.a. lære at sagsbehandle og besvare telefoner fra de mange borgere, som kontakter os. Vi lærer dig at være en del af en organisation, der hver dag skal tage stilling til ting, som betyder noget for den enkelte dansker. Og så lærer vi dig en masse andet, så længe du har lyst til at suge ny viden til dig.

Hillerød

Du finder os på Kongens Vænge 8 i Hillerød i en 500 meter lang bygning.

Vi bor tæt på St. Dyrehave, hvor du kan gå eller løbe en tur efter arbejde, og der er gode busforbindelser fra Hillerød station, hvis du er med offentlig transport.

Hvordan laver jeg en ansøgning?

Vi har samlet nogle gode råd til din ansøgning, som du kan bruge inden, at du sender din ansøgning afsted.

Du skal først og fremmest vide, hvad det kræver at blive elev hos ATP, og derfor er det en god ide at læse jobopslaget grundigt. Og du er altid velkommen til at tage kontakt til den person, der står anført i jobopslaget, hvis du har flere spørgsmål til, hvordan det er at være elev i ATP.

Motivation for at søge

Hvad er din motivation for at søge en elevplads hos ATP? Er der fx noget, som du synes er særlig interessant ved vores organisation? Du kan læse mere om ATP´s opgaver, inden at du går i gang med ansøgningen.

Din baggrund

Hvem er du som person, hvad er din uddannelsesmæssige baggrund, og har du erfaringer fra tidligere jobs? Eller måske har du lavet andet i din fritid, som har givet dig relevant erfaring?

Dine styrker

Hvilke faglige og personlige styrker har du i forhold til elevpladsen, og hvilken slags kollega er du? Er der fx noget særligt, som du bidrager med, når du samarbejder med andre?

Mød Marlene

Mød vores elev Marlene, der er elev i ATP.

Mød Mathias

I videoen her kan du møde Mathias, der er tidligere elev i ATP.

Mød Anders

Her i videoen kan du møde Anders, der er tidligere elev i ATP, og nu kan kalde sig kunderådgiver.