Elev i ATP

Vil du have den bedste begyndelse på dit arbejdsliv og en elevplads, der udfordrer og udvikler? Så er du en af de kontorelever, vi søger.

Her på siden kan du læse mere om adgangsgivende krav og få gode råd til din ansøgning.

Du kan også læse mere om ATP og de opgaver, vi løser og møde et par af vores nuværende elever.

Medarbejder bagved tekst: Dit næste skridt

Hvordan laver jeg en ansøgning?

Vi har samlet nogle gode råd til din ansøgning, som du kan bruge inden, at du sender din ansøgning afsted.

Du skal først og fremmest vide, hvad det kræver at blive elev hos ATP, og derfor er det en god ide at læse jobopslaget grundigt. Og du er altid velkommen til at tage kontakt til den person, der står anført i jobopslaget, hvis du har flere spørgsmål til, hvordan det er at være elev i ATP.

Motivation for at søge

Hvad er din motivation for at søge en elevplads hos ATP? Er der fx noget, som du synes er særlig interessant ved vores organisation? Du kan læse mere om ATP´s opgaver, inden at du går i gang med ansøgningen.

Din baggrund

Hvem er du som person, hvad er din uddannelsesmæssige baggrund, og har du erfaringer fra tidligere jobs? Eller måske har du lavet andet i din fritid, som har givet dig relevant erfaring?

Dine styrker

Hvilke faglige og personlige styrker har du i forhold til elevpladsen, og hvilken slags kollega er du? Er der fx noget særligt, som du bidrager med, når du samarbejder med andre?

Her kan du møde et par af vores nuværende og tidligere elever, Anton og Marlene

Læs om vores centre

Frederikshavn

Vi bor i den fredede toldkammerbygning fra 1916 og i moderne tilbygninger fra 1994. Bygningen er placeret ved havnen med en central beliggenhed, uanset om du kommer med bil, tog eller bus.

I Frederikshavn får du 300 kolleger, der arbejder med alt fra barsel, feriekonto og studiegæld.  

To af dine kommende kolleger bliver vores nuværende elever, Rikke og Emil. 

Her sætter de hver især et par ord på hverdagen som elev i Frederikshavn:

"Hverdagen som elev er interessant, fordi jeg får mulighed for at løse udfordrende opgaver. Arbejdet er varieret, og jeg oplever konstant udvikling, hvilket holder mig engageret og motiveret.

Man bør overveje at blive elev hos ATP, fordi organisationen tilbyder en unik kombination af spændende opgaver og et positivt arbejdsmiljø. Støtten fra kollegaerne og det sociale fællesskab gør arbejdspladsen unik."

- Emil

"For mig, som elev, skaber det trivsel, at jeg bliver set og hørt, og at jeg er tænkt ind som en del af teamet, og ikke ”bare" er eleven. Jeg er i en afdeling med dygtige kolleger, som altid står klar til at hjælpe. Det giver mig en følelse af trivsel og tryghed. 

Man skal vælge at blive elev hos ATP, hvis man kan lide at blive udfordret, og hvis man ønsker at være en del af en virksomhed, som gør deres bedste for at skabe tryghed hos den enkelte borger og virksomhed i Danmark."

- Rikke  

Holstebro

Vi bor på Hostrupsvej 8, der ligger i gåafstand fra centrum og banegården. 

I Holstebro er vi omkring 220 medarbejdere. Vi beskæftiger os med sagsbehandling på områder som barsel, boligstøtte og pension.

Haderslev

Vi er 300 medarbejdere, der bor i et stort hus med højt til loftet. Vi arbejder med mange forskellige af ATPs områder fx pension, boligstøtte, familieydelser og international sygesikring.

Som elev i Haderslev bliver du fra første dag en del af teamet, og bliver klædt godt på til din start som elev. Du får forinden opstarten et introprogram og får en mentor, der kan guide dig til at løse dine nye opgaver.

Vi har også en elevklub, hvor alle elever i huset mødes og drøfter spændende emner. Det er noget af det, der er med til at give et godt sammenhold eleverne imellem.

Vordingborg

I Vordingborg er vi knap 300 medarbejdere. 

Vi beskæftiger os med sagsbehandling inden for områder som familieydelser, barsel, boligstøtte, pension og behandling af arbejdsskader. 

Som elev i Vordingborg kan vi garantere masser af udvikling. Vi hjælper dig rigtig godt i gang med det nye arbejde og gør vores bedste for, at du skal være en del af fællesskabet på tværs af vores ansvarsområder. 

Din hverdag hos os vil veksle mellem at sagsbehandle og besvare telefoner fra de mange borgere og virksomheder, som kontakter os hver dag. 

Vi lærer dig også at være en del af en stor organisation, der hver dag skal tage stilling til lovgivning og arbejdsopgaver, som betyder noget for den enkelte borger i landet. 

Hvis du har lyst til at lære en masse og brænder for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker, så bliv en del at ATP Vordingborg. 

Her får du et par citater fra nogle af vores nuværende elever: 

"Jeg sætter meget pris på de løbende evalueringsmøder jeg har. De giver mig mulighed for at bidrage til min egen udvikling og gør det lettere at tilpasse mine læringsplaner til mit eget tempo." 

"Det bedste ved at være elev i ATP er det store fællesskab, man hurtigt bliver en del af. Det er tydeligt at mærke, at man er prioriteret som elev."

"Det bedste ved at være elev hos ATP er, at det er learning by doing. Man arbejder selvstændigt med opgaverne, men det er altid muligt at sparre med en erfaren kollega."

Hillerød

Du finder os på Kongens Vænge 8 i Hillerød i en 500 meter lang bygning.

Vi bor tæt på St. Dyrehave, hvor du kan gå eller løbe en tur efter arbejde, og der er gode busforbindelser fra Hillerød station, hvis du er med offentlig transport.

Aarhus

Centralt i Aarhus arbejder omkring 30 medarbejdere i nogle store og lyse lokaler på adressen Europa Plads 16. Vi arbejder alle i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring(AES), og udover at være del af tæt på det stærke juridiske miljø i byen, har vi stor glæde af, at være en del af det store juridiske hold, der årligt er med til at behandle omkring 50.000 arbejdsskadesager i AES.