Karriere

ATP er arbejdsplads for nogle af de skarpeste hoveder i landet inden for pension, investering og administration. Vi garanterer et arbejdsliv, der kan forløse dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af.

Et meningsfuldt arbejde

Hos ATP går vi på arbejde for den enkelte og samfundet. Vi arbejder for at gøre det så enkelt som muligt at fordele og modtage velfærd, og vi investerer for at sikre danskerne lidt mere at leve for den dag, de går på pension.

Vores indsats gør en forskel, der kan måles i kroner og ører. Og vi har brug for de bedste til at nå vores mål og løse de opgaver, vi er betroet nu og fremover. 

Med ansvaret følger et meningsfuldt arbejdsliv. Og det er vi stolte af at tilbyde.

Et ambitiøst miljø

Vores resultater har gjort ATP til et forbillede inden for pension, investering og administration. Uanset hvor i organisationen du kommer ind, finder du nogle af landets dygtigste på deres område: fra investeringseksperter og IT-arkitekter til kunderådgivere, jurister, økonomer og dataspecialister.

Derfor møder vi også vores medarbejdere – grønne såvel som garvede – med høje forventninger. Er du i stand til at udvikle dig selv og dine omgivelser, får du plads til at sætte dit aftryk. 

Et arbejdsliv i balance 

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. 

For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde.

ATP medarbejdere