Graduate i ATP

Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Og vil du udvikle dig fagligt og personligt? Så bliv en del af vores kommende graduatehold og gør din karrieres bedste investering. Du kan læse mere her på siden og se ledige stillinger, når de bliver slået op i januar 2021.

Tre graduates fra ATP på en gang

Hvem er ATP?

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. 

Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark, og har årligt kontakt med 2,4 mio. danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge.

To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, kommer fra ATP Koncernen.

Eksempler på kurser og workshops

Graduate Innovation Challenge

Formålet med workshoppen er at introducere og samskabe innovation i en kontekst, du som graduate kender og agerer i til hverdag. Vi arbejder med Design Thinking. Når du har været igennem forløbet, har du fået en introduktion til innovation og fået mod på at stille spørgsmålstegn ved ”plejer”.

Undervisningen varetages af en ekstern konsulent.

 

 

 

Klare budskaber og stærk mundtlig formidling

I denne workshop skal du arbejde med retorik. Du får redskaber, der styrker din personlige kommunikation og giver dig gennemslagskraft i alt fra en større præsentation til det skarpe mødeindlæg og videre til den spontane fagdiskussion på gangen.

Undervisningen varetages af ATP i samarbejde sammen med en skuespiller, der samtidig er retoriker og stemmebrugslærer.

 

ATP på den politiske scene og i pressen

Du bliver introduceret til den særlige funktion, ATP varetager i det danske samfund. Derudover vil ATP´s pressechefer gøre dig klogere på arbejdet med presse og image.

 

Networking

I denne workshop vil du lære mere om bevidst og målrettet netværksadfærd, værktøjer til at skabe øget videndeling og vækst. Du bliver tildelt en netværksgruppe, som følger dig resten af graduateforløbet.

Undervisningen varetages af en ekstern konsulent.

 

Mød vores tidligere graduates

Mette er cand.oecon. og valgte et graduateforløb hos ATP, fordi hun er vild med at lege med store tal.

Thomas har læst Digital Innovation og Management. Han er glad for, at der er fokus på både den faglige og personlige udvikling i forløbet.

Camilla har læst Digital Design og Kommunikation. Hun synes det er motiverende at være en del af et fællesskab med andre graduates og samtidig arbejde et sted, der har alle danskere på kundelisten.

Mest stillede spørgsmål

Hvordan søger jeg?

I januar 2021 åbner vi for ansøgninger til næste års graduatehold, der starter op i september 2021. I nogle tilfælde kan der være mulighed for ansættelse tidligere. Hold øje med siden her eller skriv dig op, så du får besked, når vi åbner op for ansøgninger.

Hvornår er der ansøgningsfrist?

Vi holder samtaler og ansætter løbende. Når vi møder den rette kandidat, lukker vi for flere ansøgere.

Kan jeg søge inden, at jeg afslutter min kandidatuddannelse?

Ja, det kan du. Søg så snart du ser et eller flere interessante jobopslag.

Kan jeg søge mere end én stilling?

Ja. Du kan søge alle de stillinger, som du mener er relevante og interessante.
 

Hvordan ser rekrutteringsforløbet ud?

Den rekrutterende leder indkalder de bedste kandidater til første samtale, som typisk varer en times tid. Hvis du går videre i forløbet, vil du blive indkaldt til samtale nummer to. Forud for denne, skal du besvare to tests, som tegner en færdigheds- og en personprofil af dig. I anden samtale vil du igen møde den rekrutterende leder og en HR-konsulent, som vil give dig en tilbagemelding på de to profiler. På baggrund af denne samtale udvælger vi den rette kandidat.

Hvad sker der efter mit 12 måneders graduateforløb?

Når graduateforløbet slutter, fortsætter du i den stilling, du er ansat i. Du skal nu for alvor tage alle de gode redskaber du har fået undervejs i brug. 

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har flere spørgsmål?

Du kan tage fat i kontaktpersonen i stillingsopslaget, som typisk er den rekrutterende leder. Hvis du har særlige spørgsmål til selve graduateprogrammet, er du også velkommen til at kontakte os på nytjob@atp.dk.