Graduate i ATP

Graduateprogrammet i ATP fungerer som et forløb, som du henover 12 måneder følger sideløbende med din faste stilling, som du fra start fastansættes i. Forløbet giver dig de bedste muligheder for at indfri dine faglige ambitioner samtidig med, at du bliver en del af et socialt netværk af nyudklækkede kandidater ligesom dig selv.

ATP medarbejdere

Hør mere om graduateforløbet:

Rie Bang er ansvarlig for graduateforløbet i ATP. Her fortæller hun mere om, hvad du kan forvente, hvis du får en plads på holdet.

Eksempler på kurser og workshops

CEO Office X Graduates Case Competition

På dette forløb bliver du klædt på med Problem Solving værktøjer og skal derefter prøve kræfter med dem på en case stillet af CEO-office. I 2023 dystede graduateholdet om den bedste løsning på spørgsmålet om, hvordan ATP’s strategikoncept skal se ud fra 2024.

 

Klare budskaber og stærk, mundtlig formidling

I denne workshop får du redskaber, der styrker din personlige kommunikation og giver dig gennemslagskraft. Det gælder i alt fra en større præsentation til det skarpe mødeindlæg og videre til den spontane fagdiskussion på gangen.

Undervisningen varetages af ATP i samarbejde med en skuespiller. På den måde arbejder du både med retorik- og kommunikationsteori samt din personlige kommunikation.

 

ATP, en vigtig spiller i velfærdsdanmark

Du vil få en forståelse af, hvordan vi arbejder med ATP’s omdømme i pressen og på sociale medier. Du vil også blive introduceret til ambassadørnetværket og få hjælp til at opdatere din LinkedIn-profil – herunder få taget et godt billede til din profil.

Networking

I denne workshop vil du lære mere om bevidst og målrettet netværksadfærd, værktøjer til at skabe øget videndeling og vækst. Du bliver tildelt en netværksgruppe, som følger dig resten af graduateforløbet.

Undervisningen varetages af en ekstern konsulent.

 

FAQ

Hvornår er der ansøgningsfrist?

Vi holder samtaler og ansætter løbende. Når vi møder den rette kandidat, lukker vi for flere ansøgere.

Er det et krav, at jeg har gennemført en kandidatuddannelse?

Til de fleste jobs er vi på udkig efter nyuddannede fra en kandidatuddannelse. 

Der er undtagelser på enkelte stillinger, hvor man også kan søge med anden relevant uddannelse. De specifikke krav er oplistet i de konkrete stillingsopslag.

Kan jeg søge inden, at jeg afslutter min uddannelse?

Ja, det kan du. Søg så snart du ser et eller flere interessante jobopslag. Hvis du først bliver færdiguddannet i sommeren, kan der i visse tilfælde være mulighed for opstart som student/nedsat tid ved siden af studiet, inden du tiltræder i fuldtidsstillingen. 

Kan jeg søge mere end én stilling?

Ja. Du kan søge alle de stillinger, som du mener er relevante og interessante.
 

Hvordan ser rekrutteringsforløbet ud?

Den rekrutterende leder indkalder de bedste kandidater til første samtale, som typisk varer en times tid. Hvis du går videre i forløbet, vil du blive indkaldt til samtale nummer to. Forud for denne, skal du besvare to tests, som tegner en færdigheds- og en personprofil af dig. I anden samtale vil du igen møde den rekrutterende leder og en HR-konsulent, som vil give dig en tilbagemelding på de to profiler. På baggrund af denne samtale udvælger vi den rette kandidat.

Hvad sker der efter mit 12 måneders graduateforløb?

Når graduateforløbet slutter, fortsætter du i den stilling, du er ansat i. Du skal nu for alvor tage alle de gode redskaber du har fået undervejs i brug. 

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har flere spørgsmål?

Du kan tage fat i kontaktpersonen i stillingsopslaget, som typisk er den rekrutterende leder. Hvis du har særlige spørgsmål til selve graduateprogrammet, er du også velkommen til at kontakte os på nytjob@atp.dk.

 

Her kan du møde Niklas, der er tidligere graduate