Graduate i ATP

Bliver du færdiguddannet i 2023? Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Og kunne du tænke dig at være en del af et graduatenetværk? Så kan det være, du er den nyudklækkede kandidat, vi skal have med på næste års graduatehold.

ATP medarbejdere

ATP på ét minut

Her kan du møde Rie, der er ansvarlig for graduateprogrammet i ATP. På ét minut fortæller Rie om, hvad vi laver i ATP. Og hvad du kan lave, hvis du bliver graduate hos os.

Hvordan ser forløbet ud?

Eksempler på kurser og workshops

Graduate Innovation Challenge

Formålet med workshoppen er at introducere og samskabe innovation i en kontekst, du som graduate kender og agerer i til hverdag. Vi arbejder med Design Thinking. Når du har været igennem forløbet, har du fået en introduktion til innovation og fået mod på at stille spørgsmålstegn ved ”plejer”.

 

Klare budskaber og stærk mundtlig formidling

I denne workshop skal du arbejde med retorik. Du får redskaber, der styrker din personlige kommunikation og giver dig gennemslagskraft i alt fra en større præsentation til det skarpe mødeindlæg og videre til den spontane fagdiskussion på gangen.

Undervisningen varetages af ATP i samarbejde sammen med en skuespiller, der samtidig er retoriker og stemmebrugslærer.

 

ATP på den politiske scene og i pressen

Du bliver introduceret til den særlige funktion, ATP varetager i det danske samfund. Derudover vil ATP´s pressechefer gøre dig klogere på arbejdet med presse og image.

 

Networking

I denne workshop vil du lære mere om bevidst og målrettet netværksadfærd, værktøjer til at skabe øget videndeling og vækst. Du bliver tildelt en netværksgruppe, som følger dig resten af graduateforløbet.

Undervisningen varetages af en ekstern konsulent.

 

Mød to af vores tidligere graduates

Mest stillede spørgsmål

Hvornår er der ansøgningsfrist?

Vi holder samtaler og ansætter løbende. Når vi møder den rette kandidat, lukker vi for flere ansøgere.

Kan jeg søge inden, at jeg afslutter min kandidatuddannelse?

Ja, det kan du. Søg så snart du ser et eller flere interessante jobopslag.

Kan jeg søge mere end én stilling?

Ja. Du kan søge alle de stillinger, som du mener er relevante og interessante.
 

Hvordan ser rekrutteringsforløbet ud?

Den rekrutterende leder indkalder de bedste kandidater til første samtale, som typisk varer en times tid. Hvis du går videre i forløbet, vil du blive indkaldt til samtale nummer to. Forud for denne, skal du besvare to tests, som tegner en færdigheds- og en personprofil af dig. I anden samtale vil du igen møde den rekrutterende leder og en HR-konsulent, som vil give dig en tilbagemelding på de to profiler. På baggrund af denne samtale udvælger vi den rette kandidat.

Hvad sker der efter mit 12 måneders graduateforløb?

Når graduateforløbet slutter, fortsætter du i den stilling, du er ansat i. Du skal nu for alvor tage alle de gode redskaber du har fået undervejs i brug. 

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har flere spørgsmål?

Du kan tage fat i kontaktpersonen i stillingsopslaget, som typisk er den rekrutterende leder. Hvis du har særlige spørgsmål til selve graduateprogrammet, er du også velkommen til at kontakte os på nytjob@atp.dk.