Jurist i ATP

I ATP finder du nogle af Danmarks skarpeste hoveder inden for områder som forvaltningsret, selskabsret og persondataret. Som jurist hos os bliver du en del af et af Danmarks største juridiske teams med mere end 300 jurister på tværs af afdelinger og adresser. Vi garanterer dig et arbejde, der, udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, har afgørende betydning for det samfund, vi alle er en del af.

ATP medarbejdere

Plads til at sætte dit aftryk

I ATP er du en del af noget større. Du er med til at sikre, at velfærdssamfundets pengekasse forvaltes ordentligt. Om det gælder ansvarlig investering, korrekt udbetaling af ydelser som pension, boligstøtte, erstatning ved arbejdsskader eller implementering af ny lovgivning og udvikling af fremtidig praksis, så spiller jura hver dag en væsentlig rolle i ATP.

Vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau for mange forskellige typer af kunder i og udenfor ATP. Vi er bl.a. med til at sikre, at vores kolleger modtager korrekt rådgivning til at komme i mål med deres opgaver, og at danskerne får den bedste oplevelse i mødet med ATP.

Det stiller store krav til juridisk ordentlighed, og du vil derfor blive mødt af en forventning om at kunne tage ansvar, træffe beslutninger og udvikle dig selv og det faglige fællesskab.

Lov til at være dig selv

I ATP har vi plads til alle. Læringskurven er stejl, men her er ingen spidse albuer, og du vil blive en del af en kultur, hvor samspil og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje faglige ambitioner. 

Vi prioriterer frihed, fleksibilitet og en flad struktur. Det betyder, at du er med hele vejen og samtidig kan prioritere andet end arbejde. ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

 

Mød nogle af vores medarbejdere

Sandra er jurist i Udbetaling Danmarks juridiske afdeling

Shadi er jurist i Arbejdsmarkedet Erhvervssikring

Karriere

Din karriere. Danskernes tryghed. 

Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, at vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af. 

Medarbejderbillede