Application Manager til at sikre stabile og værdiskabende it-leverancer

Vil du være med til at forme fremtiden? Kan du agere bindeleddet mellem systemleverandører, it og ATP's forretning, når det handler om at skabe stabile og effektive it-leverancer? Så er det dig, der skal hjælpe os med at håndtere driftsudfordringer, dokumentation og arkitekturmæssige overvejelser.

Vil du være med til at skabe værdi gennem proaktivitet og gode relationer? 
I ATP’s Service Integration agerer vi bindeled mellem systemleverandører, it og ATP’s forretning.

Vi har fokus på værdiskabende, stabile og rettidige it-leverancer, og i øjeblikket søger vi en kollega, der vil være en del af vores team.

Som Application Manager er du i stand til at skabe gode relationer internt og eksternt, trække på din brede tekniske it-erfaring og være opsøgende og proaktiv. Du kommer ikke til at udvikle i systemerne – det gør leverandørerne, men du kommer til at være med til at vurdere og kravstille hvad og hvordan.

Dine opgaver vil spænde fra løbende driftsudfordringer i de produktive systemer til arkitekturmæssige overvejelser og kontrol af dokumentation. Derudover får du mulighed for at præge dine egne opgaver, der bl.a. består i at:

  • bistå i drifts- og forvaltningsopgaver sammen med dine nære kolleger
  • bistå forretningen med tekniske inputs ved nye forretningskrav og ændringer
  • sikre, at dokumentationen afspejler generelle krav
  • gribe nye muligheder og optimeringer inden for dit applikationsområde
  • sikre best practice inden for application management: Patch, sikkerhed, compliance og teknisk gæld m.m.

Kan du gøre det komplekse forståeligt?
Du har måske en relevant uddannelse, men det vigtigste er, at du har solid erfaring med applikations/system-forvaltning. Derudover er det vigtigt, at du:

  • kan kommunikere komplekst teknisk indhold på en letforståelig måde
  • har bredt kendskab og flere års erfaring med it-drift enten som specialist eller generalist
  • tager initiativ, ansvar og er proaktiv i forhold til opgaver og muligheder
  • har erfaring med integrationer, og samspillet mellem komponenterne i større it-løsninger.

I rollen som Application Manager bliver du en nøglespiller i en unik situation, hvor vi håndterer store it-løsninger, der kendetegnes af stabil drift. Det vil være en fordel, at du har arbejdet med it-drift i flere år, herunder et solidt kendskab til ITIL.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du spille en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund?
Du bliver del af et team på 12 engagerede og dygtige generalister, som hører under Delivery – én af i alt fem enheder i Digital Solutions, hvor vi er 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister. 

I Delivery tester, styrer og supporterer vi alle tænkelige typer af projekter. Det kan være som primus motor på interne projekter i ATP, som forretningens sparringspartner eller som tovholder i relationen til eksterne it-leverandører. Vi har end-to-end leverancefokus og går forrest, både når det gælder valg af leveranceform, og når det handler om at stille krav, teste eller sikre den gode overgang til driften.

Hos os får du en plads i it-frontlinjen, hvor vi lægger vægt på kvalitet og en lyst til hele tiden at gøre det bedre.

Du vil opleve en hverdag, hvor der er gang i mange ting på samme tid – men vi vægter at holde humøret højt, selvom der til tider er rigtig travlt.

Vi har en sund balance mellem arbejde og fritid og bakker altid hinanden op, når det er nødvendigt.
Samtidig er kompetenceudvikling af alle medarbejdere et væsentligt fokuspunkt.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest søndag den 26. maj. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Søren Pærregaard på 93 89 93 89 eller på spg@atp.dk.


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder