CX-konsulent, der kan skabe bedre kundeoplevelser for borgere, der er kommet til skade på arbejdet

Er din CX-værktøjskasse på plads? Har du solide kommunikative evner? Og vil du være med til at forbedre og optimere kundeoplevelser på tværs af kanaler? Så er du måske den CX-konsulent, vi søger i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Kan du zoome ind på kundens behov?
Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er et særskilt specialområde i ATP, der behandler arbejdsskadesager. Vi træffer afgørelser om erstatning, når mennesker er kommet til skade eller er blevet syge af deres arbejde. 

I sektionen Forretningsanalyser & Kundeindsigter er vi lige nu på udkig efter en ny CX-konsulent. Gennem inspiration udefra, analyser og kundeindsigt er vi med til at opbygge en ’pipeline’ af nye tiltag, der kan bidrage til bedre kundeoplevelser og mere effektiv sagsbehandling. Du kommer til at omsætte og videreformidle kundeindsigten i organisationen, så den aktivt anvendes i vores kundeservice og udvikling af nye løsninger.

Vores opgaver i sektionen spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kundekommunikation på vores kanaler (breve, selvbetjening og web), procesoptimering, ekstern interessenthåndtering og ledelses- og bestyrelsesinformation.

Som CX-konsulent bliver det mere konkret dig, der gennem bl.a. kundeinterviews og dataanalyser er med til at finde de løsninger, der giver de bedste resultater og kundeoplevelser. Sagt med andre ord er det altså dig, der skal zoome ind på kundens behov. 

Derudover vil du også komme til at arbejde med:

  • kundesegmentering, hvor du gennem fokus på fælles karakteristika og adfærd er med til at skabe overblik over vores kundegrupper
  • servicedesign og serviceblueprint, hvor kunderejsen udvides og ”udefra ind” kombineres med ”indefra ud” 
  • workshopfacilitering fx med henblik på at kortlægge og visualisere kunderejser samt identificere områder, hvor der er udviklingspotentiale
  • udarbejdelse af effektmålinger, der kan synliggøre virkningen af vores indsatser. 

Er din CX-værktøjskasse på plads? 
Der kan være flere veje til jobbet som CX-konsulent. Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og en velafprøvet CX-værktøjskasse, hvor du har erfaring med flere af de ovenstående opgaver og metoder. 

Du formår at arbejde struktureret, analytisk og metodisk, og du anvender velafprøvede tilgange som fx Design Thinking og Double Diamond. Du har fokus på at skabe synlige og målbare resultater, hvorfor det også er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med effektmålinger.

Du er en dygtig facilitator og kommunikatør, og du er åben, uformel og engageret, når du skaber relationer og samarbejder på tværs af organisationen. Du kan operere på flere organisatoriske niveauer, og det er vigtigt, at du trives i en stor koncern, hvor samarbejde er nøglen til at opnå resultater.

Vi stiller krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. 

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
I AES bliver du en del af et unikt fællesskab af jurister, sundhedsfaglige og andre relevante fagligheder – alle med fokus på at løse vores kerneopgave og hjælpe mennesker godt videre. 

Vores sektion er en del af AES Forretningsudvikling og her er vi ca. 50 kolleger. Vi udvikler kontinuerligt på systemer, processer, digitale selvbetjeningsløsninger og kommunikation, så vi sikrer, at sagsbehandlingen sker smidigt, enkelt og korrekt. De fleste arbejder i agile teams med vores eksterne it-leverandør og kolleger fra andre dele af forretningen.

Du vil få din daglige gang i et mindre team på 7 kolleger, der har et bredt samarbejde på tværs af organisationen. Du bliver del af et fællesskab med mange forskellige fagligheder og baggrunde. Vi går op i godt kollegaskab og insisterer på en venlig arbejdskultur, hvor vi også har det sjovt i hverdagen. 

I AES kan vi garantere dig et arbejde med mulighed for at bidrage meningsfyldt med din CX-faglighed og have afgørende betydning for mennesker på tidspunkter i deres liv, hvor de har allermest brug for hjælp.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest mandag den 27. maj. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi holder samtaler løbende og håber på opstart 1. september. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Lone Ernst på tlf. 29 13 81 96 eller mail loe@atp.dk.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder