Elever til ATP i Holstebro (offentlig administration)

Vil du have den bedste begyndelse på dit arbejdsliv og en elevplads, der udfordrer og udvikler? Så er du en af de kontorelever, vi søger.

Vil du arbejde til gavn for den enkelte, for fællesskabet og en tryg fremtid?
I ATP siger vi hvert år velkommen til elever inden for specialet Offentlig Administration.

I Holstebro er vi i øjeblikket på udkig efter to nye, nysgerrige elever, og her kommer du ind i billedet. 

Når du ansættes som elev hos os, varetager du jobbet som kunderådgiver. Her bliver dine primære arbejdsopgaver:

  1. Telefonbetjening: I ATP er vi ca. 1000 kunderådgivere rundt om i landet, der hver dag er i kontakt med borgere og virksomheder, der har spørgsmål til de ordninger og ydelser, vi administrerer på vegne af staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter. Det kommer du også til at hjælpe med.
  2. Sagsbehandling: Udover telefonbetjening kommer du ligesom resten af kollegerne til at behandle sager i vores sagssystemer. 

Vi forventer ikke, at du kender til vores ydelser, ordninger eller systemer på forhånd. Det vigtigste er, at du:

  • er nysgerrig og indstillet på at lære
  • er vant til at arbejde på en computer
  • har øje for god kundeservice. 

Hvis de ting er på plads, så sørger vi for solid oplæring, der klæder dig godt på til jobbet. 

Vil du starte din karriere i gode hænder?
I Holstebro ser vi frem til at byde dig indenfor i flotte kontorfaciliteter på Hostrupvej 8, der ligger i gåafstand fra centrum og banegården og helt tæt på de store indfaldsveje. Du får en hverdag i et mindre team, hvor du indgår på lige fod med resten af dine kolleger. 

I centret er vi ca. 220 medarbejdere fordelt på fire etager. En af dem er Marlene, der tidligere har været elev og nu arbejder som kunderådgiver. Marlene kan du møde i videoen her: https://film.atp.dk/elev-i-atp-2

Hos os får du ikke kun grundlæggende færdigheder i offentlig administration. Du får også chancen for at udvikle dine kompetencer og vokse professionelt. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen, til at få din hjælp og følge din udvikling.  

=dig? Så send os en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om jobbet som elev i ATP, kan du klikke ind på https://www.atp.dk/elever

Her kan du:

  • læse mere om adgangsgivende krav
  • læse mere om ATP og de opgaver, vi løser
  • møde flere nuværende kunderådgivere og et par af vores nuværende og tidligere elever, der fortæller om deres hverdag
  • få gode råd til din ansøgning.  

Samtaler afholdes løbende, og vi fjerne opslaget, når vi har fundet de rette. Elevperioden begynder mandag den 2. september 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lene Birgitte Juul Nørgaard på LNA@ATP.DK eller tlf. 28 18 24 56.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder