Forretningskonsulent til behovsafdækning af it-udvikling baseret på nye teknologier

Kan du bygge bro mellem kunden og udvikleren? Er du nysgerrig på nye teknologier som fx algoritmer, Machine Learning og Natural Language Processing? Og er du analytisk anlagt, men udfordrer samtidig ”plejer”? Så er du den kollega, vi søger i teamet Fraud Detection & AI Solutions.

Vil du være med til at sikre, at velfærdskronerne havner i de rigtige lommer?
I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne. Vi har en ambition om at være et af Danmarks førende teknologi- og digitaliseringshuse. Det forpligter.

Derfor er vi lige nu på udkig efter en ny forretningskonsulent i teamet Fraud Detection & AI Solutions. Her anvender vi store og komplekse datasæt og udvikler, i samarbejde med de tekniske sektioner, det software, der forhindrer fejl og snyd i forbindelse med udbetalingen af sociale ydelser.  

Vi er innovative, og vi er et område under fortsat opbygning med stor bevågenhed og mange faglige succeser.

Som forretningskonsulent bliver din primære opgave at pleje relationerne til vores kunder i ATP og rundt omkring i landets 98 kommuner, hvor du skal sikre, at aftalte leverancer overholdes. Det betyder, at du vil agere brobygger mellem vores kunder og it-udviklingen. 

Det udmønter sig i, at du på den ene side definerer kundens behov for at identificere svindel eller effektivisere ydelsesadministrationen og på den anden side understøtter udviklingen af løsninger i samarbejde med vores data scientists, software developers og data analysts, der bruger Machine Learning, AI og sprogteknologi som værktøj i deres arbejde.

Det er med andre ord dig, der omsætter kundens behov til specifikke krav, så udvikleren kan bygge den rigtige løsning.

Mere konkret er det derfor dig, der:

  • har ansvar for projektledelse og fremdrift af større og mindre udviklingsopgaver i vores agile setup, hvor der er kort fra idé til idriftsættelse
  • plejer relationen til vores kunder og sikrer, at vores leverancer bliver overholdt og møder deres behov og forventninger
  • tager ansvar for den organisatoriske implementering i samarbejde med vores kunder, herunder ibrugtagning og undervisning i både vores kontrol- og effektiviseringsprodukter baseret på avanceret teknologi
  • i samarbejde med juristerne sikrer de juridiske aspekter af vores løsninger.

Kan du forstå forretningen og bevare overblikket?
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, og så vil det være en fordel, hvis du har relevant erfaring, men det er ikke et krav. 

Det vigtigste i rollen som forretningskonsulent er, at du har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde sammen med andre faggrupper både internt og eksternt på alle niveauer. Du er analytisk anlagt og har gode formidlingsevner – både mundtligt og på skrift, som du formår at udnytte, når du skal agere brobygger mellem vores kunder og it-udviklingen. 

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du være med til at sikre Danmark den globale førertrøje?
I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi råder over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet. 

Som forretningskonsulent bliver du mere specifikt en del af enheden Data i Digital Solutions. I dataenheden bruger vi data til gavn for fællesskabet og den enkelte dansker. Som når vi forbedrer en brugeroplevelse eller optimerer på effektiviteten af vores systemer. Det handler ikke bare om at arbejde med data, men om at få data til at arbejde for os. Så vi som samfund får mest mulig værdi ud af de data, vi som Danmarks største databank har til rådighed.

Du kan høre vores koncerndirektør, Haktan Bulut, fortælle mere om arbejdet i Digital Solutions her eller nederst i annoncen: https://film.atp.dk/haktan-digital-solutions-1.

I Fraud Detection & AI Solutions indgår du i et team bestående af syv kolleger, og du får en bred berøringsflade med kolleger i andre dele af forretningen. Vi går op i godt kollegaskab og insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. 

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os en ansøgning
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV. 

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi holder samtaler løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Annika Jacobsen på tlf. 23 74 23 56. 

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende. 

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder