Graduate til arbejdet med tekniske integrationer og udveksling af data

Vil du arbejde med API’er og forbinde nogle af landets vigtigste digitale systemer? Er du nyuddannet, eller bliver du færdig med studierne til sommer? Så har vi drømmejobbet, en fastansættelse og en plads i ATP’s næste graduateforløb.

Vil du forbinde systemer til gavn for samfundet?
I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Og i vores organisation for it, data og digitalisering, Digital Solutions, har vi ansvaret for de systemer, der gør det hele muligt.

I Digital Solutions råder vi over landets mest interessante datagrundlag. 

Med store mængder data følger også et stort ansvar. For data er viden, og viden er det mest værdifulde værktøj, vi har. Og her kommer du ind i billedet: Dig, der skal hjælpe os med at forbinde forskellige systemer, applikationer eller platforme, så de kan udveksle data og samarbejde effektivt. 

Konkret er vi på udkig efter en nysgerrig nyuddannet, der:

  • har solid teknisk forståelse
  • vil designe, udvikle og vedligeholde forbindelser mellem forskellige systemer, applikationer eller platforme
  • vil arbejde i en funktion, der giver dig en bred forståelse for dataformater, teknologier og systemers funktionalitet.

Er du interesseret i en stejl læringskurve?
Du er nyuddannet eller er ved af færdiggøre din uddannelse. Der er sandsynligvis tale om en kandidatgrad inden for it, data, ingeniørvidenskab eller lignende, som har givet dig færdigheder inden for systemer og programmeringssprog.

Vi arbejder med SAP Integration Suite, IBM Sterling B2B, Istio Service Mesh, Kubernetes, microservice-arkitektur, Apache Camel, Azure DevOps og Java-udvikling i integrationsøjemed. 

I en graduate-stilling forventer vi ikke, at du kan det hele fra start. Vi forventer til gengæld, at du medbringer en lyst til at lære og er klar på en masse faglige udfordringer. 

Hvis den del er på plads, så garanterer vi en næsten lodret læringskurve. Vi er nemlig et hold af specialister, der er klar til at lære fra os og give dig en ekstra god start på karrieren.   

Vil du være en del af et unikt fagligt fællesskab?
Som graduate i ATP bliver du fastansat fra begyndelsen og deltager fra september i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du kan læse mere om forløbet her: www.atp.dk/karriere/graduate-i-atp.

Du bliver fastansat i Digital Solutions, der består af fem enheder. 

Du bliver en del af enheden, Development, hvor vi arbejder agilt i faste, selvkørende teams, som står for alt inhouse-udvikling i tæt samarbejde med specialister fra andre områder i organisationen.

Til daglig indgår du i sektionen SAP Integration & Kofax, der beståer af to teams:

  • ’Integration’ (det team, som du bliver en del af)
  • ’Kofax’, hvor vi er med til at sikre, at alle indgående dokumenter rammer korrekt i forhold til den store sagsbehandlingsopgave, vores kolleger løser rundt omkring i andre dele af ATP. 

Samlet set er vi 13 medarbejdere i form af Application Architects, Kofax-, applikations- og integrationsspecialister. 

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i en organisation, hvor vi tilbyder masser af faglige udfordringer og et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Send os en kort ansøgning, hvor du beskriver din motivation for at søge stillingen. Derudover skal vi også have dit CV og dine eksamenspapirer (hvis du først bliver færdig til sommer, er det dine hidtidige resultater, vi er interesserede i).  

Vi behandler henvendelser løbende. 

ATP's næste graduateforløb har officielt opstart mandag den 2. september 2024, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Christian Kusk Langvad på tlf. 24 45 17 22 eller cdl@atp.dk. 

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder