Graduate til rollen som Data Analyst

Kan du omsætte data til værdifulde indsigter? Er du nyuddannet, eller bliver du færdig med studierne til sommer? Og vil du være med til at teste og udvikle løsninger, der sikrer, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer? Så har vi drømmejobbet, en plads i ATP’s graduateforløb og muligheden for at lave løsninger med effekt på den helt store samfundsskala.

Vil du lave løsninger, der fremtidssikrer velfærdssamfundet?
ATP er mere end pension. Vi har også ansvaret for en lang række andre vigtige velfærdsløsninger, fordi vi fx administrerer boligstøtte, barselsdagpenge og mange andre vigtige ordninger. På den måde er det os, der samlet set får to ud af tre velfærdskroner ud til borgerne i Danmark.

Vi råder over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab i vores område for it, data og digitalisering, Digital Solutions. Her er vi mere end 500 specialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. 

I øjeblikket er vi på udkig efter en Data Analyst til afdelingen Data Mining & Fraud Detection. Og her kommer du ind i billedet. 

I afdelingen sikrer vi bl.a. en koordineret indsats, når det drejer sig om fejludbetalinger og snyd med offentlige ydelser. Med andre ord er det os, der udvikler løsninger og værktøjer, der gør offentlige myndigheder i stand til at gennemføre kontroller med en lang række velfærdsydelser. Og det skal du hjælpe os med. 

I rollen som Data Analyst bliver det bl.a. dig, der:

  • er med til at sikre, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer
  • sætter dig ind i data, som kan omsættes til værdifulde indsigter for kolleger i andre dele af ATP
  • udvikler og tester udsøgningskriterier baseret på forretningsregler for at sikre forretningen mod de mest risikable fejlscenarier
  • kravsætter behov fra andre områder og omsætter dem til robuste it-løsninger i Python og SQL
  • indgår i tæt samarbejde med afdelingens øvrige specialister med fokus på at udvikle og teste nye løsninger.

Er du interesseret i en stejl læringskurve?
Du er nyuddannet eller er ved af færdiggøre din uddannelse. Der er sandsynligvis tale om en kandidatgrad, men det kan også være, at du kommer med en anden relevant uddannelse inden for matematik, statistik, fysik, computer science, ingeniørvidenskab eller lignende, som har givet dig solid forståelse for dataanalyse og håndtering af større datasæt.

Vi arbejder med systemer og værktøjer som Python, SQL, Git, Azure DevOps, Scrum, pandas, Flask og SQLalchemy. Hvis du har kendskab til nogle af dem, er det en fordel. Men det er ikke et krav. 

I en graduate-stilling forventer vi ikke, at du kan det hele fra start. Vi forventer til gengæld, at du medbringer en lyst til at lære og er klar på en masse faglige udfordringer. Hvis den del er på plads, så garanterer vi en næsten lodret læringskurve og en ekstra god start på karrieren.   

Kan du forvandle data til værdi?
Som graduate i ATP bliver du fastansat fra begyndelsen og deltager fra september i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du kan læse mere om forløbet her: www.atp.dk/karriere/graduate-i-atp.

Digital Solutions er opdelt i fem enheder: Operations, Data, Technology, Development og Delivery. Du bliver ansat i data-enheden, hvor vi arbejder med data til gavn for fællesskabet og den enkelte. 

For os handler det ikke bare om at arbejde med data, men om at få data til at arbejde for os. Så vi som samfund får mest mulig værdi ud af de data, vi som Danmarks største databank har til rådighed.

I afdelingen Data Mining & Fraud Detection bliver du en del af et team bestående af 30 dygtige kolleger i form af Data Scientists, Software Developers, forretningsansvarlige og andre Data Analysts. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen og få dig med på holdet. 

=dig? Så send os dit CV
Send os en kort ansøgning, hvor du beskriver din motivation for at søge stillingen. Derudover skal vi også have dit CV og dine eksamenspapirer (hvis du først bliver færdig til sommer, er det dine hidtidige resultater, vi er interesserede i).  

Vi behandler henvendelser løbende. 

ATP's næste graduateforløb starter officielt mandag den 2. september 2024, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Emil Nygaard Jørgensen på tlf. 24 99 84 91 eller mail enj@atp.dk.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder