Sektionschef med ansvar for operationel risikostyring og porteføljestyring

Kan du lede og motivere to teams af højt specialiserede medarbejdere? Har du solid erfaring med portefølje- og risikostyring? Og vil du arbejde med at gøre portefølje- og risikostyring værdiskabende for ATP’s Administrationsforretning? Så er det dig, vi søger.

Kan du gøre portefølje- og risikostyring værdiskabende for ATP?
I afdelingen Koncernstyring & Rapportering er vi lige nu på udkig efter en ny sektionschef, der vil stå i spidsen for to teams, henholdsvis Risikopartnerteamet og Porteføljestyringsteamet. Vi søger dig, der bliver motiveret af at drive og udvikle arbejdet med operationel risikostyring og porteføljestyring i en koncern, der varetager samfundsvigtige opgaver.

Som sektionschef bliver din vigtigste arbejdsopgave derfor at sikre god personaleledelse – både på det faglige og det personlige plan. Her skal du sætte engagerende og prioriterende mål for dine medarbejdere og samtidig sørge for løbende udvikling og effektivisering af arbejdsopgaverne.

Derudover skal du i rollen som sektionschef også, i samarbejde med dine teams, understøtte porteføljestyringen og den operationelle risikostyring, så den kan være værdiskabende for både forretningsområderne og administrations- og koncernledelsen.

De to teams, du bliver sektionschef for, er:

  • Risikopartnerteamet, der består af fem dedikerede medarbejdere og en studentermedhjælper. Her hjælper vi risikoejerne med risikovurderinger og rapportering til ledelsen og bestyrelser, ligesom vi holder overblikket over observationer, hændelser og forretningsgange sammen med risikoejeren. Vi varetager også forretningsansvaret for vores risikosystem (GRC) og proceskortlægningssystem (QLM).
  • Porteføljestyringsteamet, der består af tre dedikerede medarbejdere. Det er os, der holder overblik over de 70-100 igangværende projekter, som kan være alt fra store it-udviklingsprojekter til lovimplementeringsprojekter. Vi understøtter også koncernens ledelser med at træffe beslutninger vedrørende projektporteføljen både i vores interne, agile udviklingsorganisation, og i vores øvrige projektorganisation, der arbejder efter en mere klassisk projektmodel.

Er du en erfaren leder?
Der kan være flere veje til rollen som sektionschef, men vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og solid erfaring med personaleledelse enten i den private eller offentlige sektor. Derudover ser vi også gerne, at du:

  • har solid erfaring med operationel risikostyring og/eller porteføljestyring 
  • eventuelt har arbejdet med agile udviklingsorganisationer, da en del af porteføljestyringen er understøttelsen af et agilt PMO
  • kan navigere i en kompleks organisation og evner at involvere interessenter i forretningen om de rette ting på rette tidspunkt
  • har arbejdet ledelsesnært og kan skabe transparente og gennemarbejdede beslutningsgrundlag
  • evner at lede medarbejdere i en forandring – enten i egne teams eller ved at have bidraget til forandringer i organisationer
  • har et stort drive i forhold til at forbedre produkter, processer og systemer. 

Vi lægger stor vægt på dine ledelsesmæssige evner og vil spørge nysgerrigt ind til måden, du opnår resultater på. Følgeskab fra team og samarbejdspartnere i forretningen er væsentligt for os, ligesom vi lægger vægt på, at du er en god lederkollega, der tager medansvar for den samlede afdelings trivsel og resultatskabelse.

Vil du være en del af holdet, der tager ATP’s styring til næste niveau?
Afdelingen for Koncernstyring- og Rapportering indgår som en ud af tre afdelinger i ATP’s Koncernøkonomi og Styring. Afdelingerne er samlet om at understøtte særligt de opgaveområder, som ATP administrerer på vegne af andre, dvs. Udbetaling Danmark, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, Feriekonto, og Lønmodtagernes Garantifond m.fl. Ligeledes arbejder vi med ATP’s koncernfunktioner og tværgående projekter.

Som sektionschef for Risikopartnerteamet og Porteføljestyringsteamet vil du indgå i et samlet lederteam på ni engagerede ledere, der sammen arbejder for at tage ATP’s styring til det næste niveau samtidig med, at vi skaber fremtidens finansfunktion gennem brug af ny teknologi, automatisering og selvbetjeningsløsninger.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest mandag den 20. maj. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger.

Vi afholder samtaler løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Birgitte Forum Christensen på tlf. 51 36 36 08 eller mail bch@atp.dk.

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder