ATP's kundeambassadør

I ATP gør vi vores bedste for at give dig en god service. Men hvis du har forslag til forbedringer eller er utilfreds, har ATP en kundeambassadør, du kan kontakte. Det kan fx være, hvis du ikke synes, du har fået god service, eller hvis du synes, der er nogle ting, vi kan gøre bedre.

Kundeambassadøren er til for dig

Det er kundeambassadørens opgave at gøre opmærksom på ting, vi kan gøre bedre – fx komme med forslag til, hvordan ATP kan give bedre kundeservice. Derfor er dine erfaringer vigtige, og du er velkommen til at dele dem med os, så vi kan blive endnu bedre.

Du kan også skrive til kundeambassadøren, hvis du har generel ris eller ros til ATP. Måske synes du ikke, at du har fået god service eller du har oplevet et dårligt forløb i behandlingen af din sag.

Kundeambassadøren er dit talerør ind i ATP Koncernen.

Hvordan kontakter jeg kundeambassadøren?

Udfyld oplysningerne og beskriv, hvad din sag handler om, og hvorfor du er utilfreds. Kundeambassadøren sørger for, at du bliver kontaktet.

Førtidig udbetaling af feriemidler

Drejer din henvendelse sig om den førtidige udbetaling af feriemidler, beder vi dig om at kontakte Lønmodtagernes Feriemidler direkte.

Er du utilfreds med en afgørelse fra Udbetaling Danmark?

Ønsker du at klage over en afgørelse fra Udbetaling Danmark - fx en afgørelse om størrelsen på din boligstøtte - er det ikke kundeambassadøren, der kan hjælpe. Følg linket til borger.dk og bliv guidet videre.