Ny administrerende direktør i ATP bliver Martin Præstegaard

En enig bestyrelse bakker op om valget af Martin Præstegaard som administrerende direktør i ATP. Den nuværende viceadministrerende direktør afløser Bo Foged og sætter sig i direktørstolen pr. 1. juli 2022.

ATP’s bestyrelse udnævner Martin Præstegaard som ny administrerende direktør for ATP. Siden september 2019 har han varetaget stillingen som viceadministrerende direktør og finansdirektør i ATP.

ATP’s bestyrelsesformand Torben M. Andersen udtaler i den forbindelse:

”Det er med stor tilfredshed, at bestyrelsen kan meddele, at Martin Præstegaard har takket ja til jobbet som ny administrerende direktør i ATP. Jeg har siden hans tiltrædelse i ATP for snart 3 år siden haft et berigende og velfungerende samarbejde med Martin, og jeg ser frem til et endnu tættere samarbejde i kraft af hans nye rolle. Martin er yderst kompetent og velegnet til at varetage den vigtige opgave det er, at være direktør i en institution, der har en nøglefunktion i det danske samfund. Martin har en stærk evne til at skabe resultater og tænke i løsninger, og derfor er han også den rette til at stå i spidsen for en så vigtig samfundsinstitution som ATP”.

Om udmeldingen siger Martin Præstegaard selv:

”Jeg er meget glad for den tillid, bestyrelsen har vist mig og ser frem til den opgave, der venter mig. ATP spiller en afgørende rolle i det danske velfærdssamfund ikke bare i forhold til effektiv administration af offentlige ydelser og økonomisk grundtryghed for pensionisterne, men også i forhold til Danmarks grønne omstilling. Det er et stort privilegium at få lov at varetage en så vigtig samfundsopgave”.

Finanstilsynet har godkendt Martin Præstegaard som fit & proper. Bo Foged fortsætter som administrerende direktør til den 30. juni.

For mere information

Stephan Ghisler-Solvang

Stephan Ghisler-Solvang
Pressechef

Mobil
Direkte
E-mail