ATP ansætter koncerndirektør for IT og teknologi

ATP udpeger Haktan Bulut til ny koncerndirektør for IT og teknologi (CITO). Han kommer fra en stilling som Executive Vice President og chef for teknologi i Nuuday og vil i rollen som CITO komme til at spille en afgørende rolle i at sikre synergier i ATP Koncernen.

ATP får fra 1.oktober 2022 et nyt ansigt i koncernledelsen i en nyoprettet stilling som koncerndirektør for IT og teknologi (CITO). Haktan Bulut, 49 år, skal således stå i spidsen for at sikre en veldrevet organisation, der er rustet til en digital fremtid.

”Vi har gennem utallige projekter vist, at ATP kan levere. Korrekt og til tiden. Jeg er stolt af den vigtige rolle, ATP spiller for det danske samfund som helhed og det er vores klare ambition at fortsætte med at levere de bedste løsninger til danskerne. Det indebærer, at vi løbende skal justere og sørge for at have de rette kompetencer i koncernledelsen, så vi står stærkt rustet til en digital fremtid, siger Martin Præstegaard, adm. direktør i ATP.

Haktans teknologiske kompetencer og erfaring vil styrke ATP i en IT-drevet verden. Han kommer i stillingen som CITO til at være en del af koncernledelsen og på den måde spille en afgørende rolle for at sikre dels synergier og kompetencer på tværs af koncernen, og dels at ATP fortsat er langt fremme med teknologiudvikling,” tilføjer Martin Præstegaard.

Haktan Bulut er ny koncerndirektør for IT og Teknologi (CITO) i ATP

Kundevendt teknologi i en servicedrevet koncern

Haktan Bulut kommer senest fra en stilling som Executive Vice President og Head of Technology i Nuuday, der udsprang af TDC. Han har en kandidatgrad i Datalogi fra Københavns Universitet og et CV med mere end 20 års erfaring i udvikling af løsninger til digitale Business-to-Consumers (B2C) services:

”Med mange års erfaring fra kommercielle IT-virksomheder ser jeg frem til at bidrage positivt til ATP’s digitale udvikling. Jeg kommer fra et B2C-marked, hvilket er en god indgangsvinkel til udvikling af ATP’s serviceorienterede administrationsforretning. På pensionssiden kan jeg bidrage med min viden om kritiske systemer, datahåndtering og sikkerhed. ATP er en grundpille i det danske samfund og har derfor stor værdi og betydning for den enkelte. Det ser jeg frem til at bidrage til og blive en del af,” siger Haktan om sin nye CITO-rolle hos ATP.

ATP, der forvalter danskernes samlede pensionsformue og årligt udbetaler velfærds- og sikringsydelser for over 300 mia. kr., har oprettet stillingen CITO, som en del af en organisatorisk ændring, der skal styrke koncernens digitale udvikling og ruste ATP til fremtiden.

For mere information

""

Trine Fruergaard
Presse- og kommunikationsrådgiver

Pension & Investering: ESG, Global Direct Investments, Danish Long Term Capital
Udbetaling Danmark: Digital Solutions, Barselsdagpenge, Familieydelser

Mobil
E-mail